Arbejd i skyen og realisér dine Internet of Things-potentialer hurtigt

Home / Tech / Arbejd i skyen og realisér dine Internet of Things-potentialer hurtigt

Arbejd i skyen og realisér dine Internet of Things-potentialer hurtigt

Pumpen justerer sin kapacitet i overensstemmelse med forbrugsdata i realtid, vindmøllen fortæller serviceteknikeren at den skal serviceres og lageret holder sig selv opfyldt. Dette er bare et udsnit af det teknologien Internet og Things kan gøre til virkelighed.

Industrien står i min optik ved en milepæl. Når først vi får åbnet for den værdiskabelse, der ligger i mulighederne Internet of Things giver, så er der ingen interesse i at vende om. Vi kan effektivisere, optimere og servificere den danske industri i en grad som vi ikke har set før. Personligt er jeg både stolt af og spændt på at skulle løfte de opgaver der ligger forud.

Mulighederne bliver nemlig mange når vi sætter enderne sammen og lader tingene tale med hinanden. Med en stærk cloud-platform som Bluemix i værktøjskassen, kan du komme hurtigt fra start.

3 gode grunde til at arbejde med Internet of Things i skyen

Når vi holder os til de overordnede linjer, så er der tre gode grunde til at du skal arbejde med Internet of Things i skyen:

1) Prøv koncepter af, uden at forstyrre din daglige drift og IT-sikkerhed

Med en skyløsning kan du arbejde med forretningskritiske projekter uden for din eksisterende IT-infrastruktur. På den måde forstyrrer du ikke den daglige drift og risikerer heller ikke at kompromittere din IT-sikkerhed.

Det vi oplever er, at skyløsningen giver os mulighed for at komme hurtigere mod målet, da infrastrukturkompleksiteter er mindre og arkitekter og udviklere derfor hurtigere kan arbejde mod målet.

2) Skalér dit projekt i takt med at værdien af dit arbejde vokser

Når du bruger en skyløsning som Bluemix, giver du dit projekt en meget stor skaleringsfordel. Det sker fordi skyløsninger er bygget netop til at understøtte agilt udviklingsarbejde.Du behøver eksempelvis ikke at investere i en masse servere og teknik og på den måde låse dig til et set-up fra start.

Skyudbyderne tilbyder typisk en ’pay as you go´-model, hvilket også gælder for Bluemix.

3) Få gavn af de mange frameworks, services og funktioner andre allerede har skabt

De forskellige udbydere af skyløsninger har store udviklingsafdelinger knyttet til den enkelte platform. På den måde får du altså en masse muskler med i købet når du arbejder i skyen.

For skyudbyderne er det et tydeligt konkurrenceparameter at levere de bedste frameworks, services og funktioner som du kan benytte dig af i dit IoT-arbejde.

  • søndag okt 29, 2017