Mjølners halvårlige donation går til Scleroseforeningen

Home / Social / Mjølners halvårlige donation går til Scleroseforeningen

Mjølners halvårlige donation går til Scleroseforeningen

Dette halvårs Mjølner-donation går til Scleroseforeningen. Hvert halve år afholder vi en afstemning blandt medarbejderne. De bestemmer altså hvem vores velgørenhedspulje går til.

Hos Mjølner er det medarbejderne der bestemmer hvem vi donerer velgørenhed til. Hvert halve år afholdes først en nomineringsrunde hvori alle medarbejdere kan nominere så mange organisationer de har lyst (tidligere vindende organisationer kan ikke nomineres igen).

Efter alle nomineringer er indsamlet, afholder vi den endelige afstemning hvori hver medarbejder har én stemme. På den måde finder vi hvert halve år en ny modtager af vores velgørenhedspulje.

Scleroseforeningen er en omfattende organisation, der støttes af omkring 55.000 medlemmer og bidragydere. Den har eksisteret siden 1957.

Organisationen favner bredt indenfor områderne forskning, oplysning og patientstøtte. Scleroseforeningens sekretariat ligger i Valby, men organisationen er landsdækkende med 47 lokalafdelinger fordelt over hele landet samt Færøerne.

Antallet af mennesker med sclerose er desværre i stigning!

Der er i dag ca. 15.000 danskere med sygdommen og på verdensplan mere end 2 millioner mennesker, der har sclerose, og der er fortsat behov for forskning, patientstøtte og information og for en forening, der danner rammen om aktivitet og arbejde til fordel for mennesker med sclerose og deres pårørende.

Du kan læse mere om Scleroseforeningen her.