Kom i mål med din Internet of Things Business Case

Home / Tech / Kom i mål med din Internet of Things Business Case

Pumpen justerer sin kapacitet i overensstemmelse med forbrugsdata i realtid, vindmøllen fortæller serviceteknikeren at den skal serviceres og lageret holder sig selv opfyldt. Dette er bare et udsnit af det teknologien Internet of Things kan gøre til virkelighed.

Industrien står i min optik ved en milepæl. Når først vi får åbnet for den værdiskabelse, der ligger i mulighederne Internet of Things giver, så er der ingen interesse i at vende om. Vi kan effektivisere, optimere og servificere den danske industri i en grad som vi ikke har set før. Personligt er jeg både stolt af og spændt på at skulle løfte de opgaver der ligger forud.

– Toke Lønbro Nørring Boisen, Business Development Architect, Mjølner Informatics

Den gode Business Case

Som med alle andre nye initiativer, er det vigtigt at etablere en solid Business Case først. Business Casen skal tage stilling til hvad det koster (fx app udvikling, hosting, vedligehold, interne ressourcer, træning, osv.), hvad man sparer og hvor hurtigt det nye projekt viser grønne tal.

Mange virksomheder er i dag i gang med at tage Internet of Things til sig, men som ofte når det kommer til nye teknologier og vanebrud, så kan det være svært at komme i gang. Hvad er egentlig den gode Business Case for din virksomhed i forhold til Internet of Things?

Gratis Template

Vores Internet of Things eksperter har lagt hovederne i blød og brugt deres domæneviden, teknologiske kendskab og kommercielle erfaring til at udvikle en Internet of Things Business Case Template. Den vejleder dig og sørger for at du både får de kvantitative og kvalitative aspekter med i dine overvejelser omkring Internet of Things.

Hvis du kunne tænke dig at komme nærmere en Business Case for din virksomheds Internet of Things-projekt, så er det her du skal starte.

Du finder vores Internet of Things Business Case Template lige her – og den er ganske gratis.

Tag meget gerne fat i os, hvis du har brug for yderligere rådgivning og sparing. Toke er vores ekspert, og ham kan du fange på tnb@mjolner.dk eller +45 41 95 36 66.