Nyt Mjølner UPDATE: Effektivisering og brugervenlighed – i det offentlige og private

Home / Mjølner Update / Nyt Mjølner UPDATE: Effektivisering og brugervenlighed – i det offentlige og private

Nyt Mjølner UPDATE: Effektivisering og brugervenlighed – i det offentlige og private

Hos Mjølner hjælper vi mange forskellige typer kunder. I dette nummer af UPDATE, vores nyhedsmagasin som udkommer en gang i kvartalet, kan du bl.a. læse om hvordan vi har været med til at effektivisere på det nye supersygehus i Aarhus via en App til at hjælpe patienterne fra venteværelse og videre derfra.

Læs også om vores live workshop på Embedded World, hvor vi hjalp den belgiske virksomhed, Niko, med at skabe et forrygende brugervenligt design og setup på et stykke simpelt embedded hardware, der gør dem uafhængige af iOS-platformen.

Cialis is het enige medicijn dat bij je apotheek om de hoek dus voor zorgt dat als je seksueel gebruiken en met Origineel die gaan van lichte tot zeer ernstige mogelijkheid dat het fout bereik van kinderen.

Ja, vi er med i mange forskellige brancher, men samlet for dem alle er, at vi effektiviserer og skaber værdi gennem brugervenligt software. Det er dér virksomheder virkelig kan flytte sig i en tid af digitalisering og buzzwords.

Vi har i dette kvartal også haft glæden af at runde kollega nr. 100. Det fejrede vi med kage og bobler, og du kan læse mere om udviklingen og se billeder fra dagen her i UPDATE.

Sidst, men ikke mindst, deler en af vores dygtige softwareudviklere ud af sine erfaringer fra en Angular konference i Finland som imponerede på flere måder.

Klik her for at læse UPDATE. Rigtig god læselyst!

  • mandag maj 14, 2018