NYT MJØLNER UPDATE: dygtighed og umage i digitalisering giver forretningsværdi

Home / Mjølner Update / NYT MJØLNER UPDATE: dygtighed og umage i digitalisering giver forretningsværdi

Nyt Mjølner UPDATE: dygtighed og umage i digitalisering giver forretningsværdi

Hos Mjølner har vi de seneste år skabt forretningsværdi for mange både større og mindre virksomheder med digitale virkemidler. En del af vores erfaring inden for succesfuld digitalisering, handler om vigtigheden af dygtighed og umage. Disse redskaber fra den digitale værktøjskasse kan du dykke ned i gennem vores artikler om værdien af udnyttelse af data, kundeservice som konkurrenceparameter samt en innovativ tolkeløsning.  

Læs også om fejringen af vores 30 års fødselsdag som foregik i Piemonte, Italien sammen med alle kollegaerne.

Klik her for at læse UPDATE. Rigtig god læselyst!