Aarhusiansk it-hus udvider territoriet og opkøber konsulenthus i København

Home / Det offentlige / Aarhusiansk it-hus udvider territoriet og opkøber konsulenthus i København

Det aarhusianske software- og designhus, Mjølner Informatics, har opkøbt det danske it-konsulenthus, Springfeed, som har hovedsæde i København og kontor i Rumænien. Opkøbet afspejler en stigende efterspørgsel i Storkøbenhavn efter Mjølner Informatics’ løsninger og kompetencer og er et vigtigt skridt i strategien om også at blive en national spiller på det offentlige marked.

 

Det er en stor fornøjelse for Mjølner Informatics’ direktør Brian Gottorp Jeppesen, at annoncere opkøbet af danske Springfeed, et it-konsulenthus med hovedsæde i København og udviklingsafdeling i Rumænien.

 

Købet adresserer en stigende efterspørgsel efter Mjølners løsninger og kompetencer fra kunder i Storkøbenhavn. Det gælder kunder, som i dag samarbejder med Mjølner, men også nye kunder fra, blandt andet, det offentlige område. Det offentlige er et vigtigt område for Mjølner, da det indgår som led i den strategi, der sidste år blev udmeldt, om at Mjølner Informatics efter en længere pause nu igen er klar til at indtage det offentlige marked.

 

Fra venstre: Brian Gottorp Jeppesen (CEO, Mjølner Informatics), Anja Gorm Knudsen (forhenværende direktør for Springfeed), Michael Heegaard (Director, Sales, Strategy & Partnerships, Mjølner Informatics) og Jens Vesti (grundlægger af Springfeed).

 

”Springfeed er en kreativ, kompetent og dynamisk virksomhed med en holdånd der passer rigtig godt til Mjølner. Samtidig har virksomheden gode kunder, primært baseret på Sjælland. Det er et geografisk område, som vi har planer om at blive meget større i, og samtidig er det jo ikke nogen hemmelighed at vi går benhårdt efter det offentlige marked. I det ’game’ ser jeg det som en klar fordel, at have en stærk tilstedeværelse i hovedstaden,” forklarer Brian Gottorp Jeppesen, direktør i Mjølner Informatics.

 

Springfeed, grundlagt af Jens Vesti, udvikler innovative løsninger for private og offentlige virksomheder og rådgiver om digital transformation og brugercentreret design på web og mobile platforme. Virksomheden er lokaliseret i hovedsædet i København samt i Rumænien.

 

“Vi glæder os til at blive en del af Mjølner Informatics. De har renommé for at fokusere på dét, de gør bedst – nemlig at levere værdiskabende digitale løsninger i høj kvalitet. Dertil kommer nye, dygtige kollegaer i et arbejdsmiljø, hvor vi oplever, at vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag om høj faglighed, professionalisme og medarbejderglæde. Hos Springfeed er vi derfor meget glade og stolte over opkøbet, og vi ser, at de mange synergieffekter vil komme både kunder og medarbejdere til gode,” siger Anja Gorm Knudsen, nu forhenværende direktør i Springfeed.

 

”Springfeed er stærke i design og agil udvikling på både web og mobile platforme. Samtidig er de rigtig gode til at være tæt på sine kunder. Kombinationen af disse styrker og Mjølners kompetencer inden for bl.a. data science, IoT og digital transformation giver et rigtig stærkt hold i København,” lyder vurderingen fra Jeppesen.

 

Handlens økonomiske omstændigheder holdes mellem parterne.