SEMINAR: Kravindsamling, Microservices og Domain Driven Design – skab effektiv sammenhængskraft mellem din organisation og softwareprojekter

Home / Det offentlige / SEMINAR: Kravindsamling, Microservices og Domain Driven Design – skab effektiv sammenhængskraft mellem din organisation og softwareprojekter
Hvornår:

Torsdag d. 10. oktober Kl. 14.30 – ca. 17.30

Hvor:

Mjølner Informatics Finlandsgade 10 8200 Aarhus N

Deltagere:

Softwareudviklere, solutionarkitekter, forretningsanalytikere, Business Analysts, Product Owners og projektledere. Særligt relevant for industri og det offentlige.

Forplejning:

Mjølner sørger for drikkevarer og lette snacks.

Har din organisation udfordringer med at skabe effektiv og flydende sammenhængskraft mellem den eksisterende forretning/organisation og softwareprojekter, der skal implementeres for at effektivisere og digitalisere? Så vil dette seminar være interessant for dig.

Seminaret giver lavpraktisk indsigt i begrebet Microservices samt metoder som Domain Driven Design, der sikrer effektiv kravindsamling og skaber agile projekter, der matcher de krav som moderne software skal leve op til.

Microservices skal skæres rigtigt

Microservices er super gode – det siger hypen i hvert fald. Det kan de også være, men kun hvis vi får skåret dem rigtigt. Hver microservice skal afgrænses rigtigt, så de støtter fleksibilitet og effektivitet i organisationen. Hvis man omvendt rammer forkert, ender vi med en gang distribueret rod, og det er værre end monolitisk rod.

Seminaret viser dig 3 regler som ligger til grund for afgrænsningen af microservices og som optimerer for fleksibilitet, effektivitet og holdbarhed på den lange bane.

Personaer og Event Storming leder til effektiv digitalisering

Personaer, Customer Journeys, Event Storming og procesmodellering er nogle af de koncepter, som vores eksperter også vil berøre. De vil vise hvordan disse metoder naturligt leder til en software implementeringsmodel, der matcher de moderne tendenser i digitaliseringsprojekter.

Hvad får jeg med?

Vi håber du går fra seminaret med inspiration til hvordan man rent lavpraktisk arbejder med metoder, der skaber sammenhæng mellem User Experience, forretning og softwarearkitektur.

Vi håber også at du får en forståelse for hvordan man mest effektivt kan komme fra a til å i et softwareprojekt, som er af minimal størrelse, men som giver maksimal værdi.

 

Det er gratis at deltage. Tilmelding påkrævet – scroll ned for tilmelding.

Oplægsholdere

Christian Horsdal

Titel: Selvstændig softwarekonsulent

Virksomhed: Horsdal Consult

LinkedIn

About:

Christian Horsdal er uafhængig konsulent med mere end 20 års erfaring med at bygge mange forskelligartede software-systemer lige fra store micoreservice systemer til bitte små indlejerede systemer. Christian arbjeder som software arkitekt, udvikler, underviser og har skrevet bøgerne “Microservice in .NET Core” og “Instant Nancy Web Development”.

Mikkel Messer

Titel: Senior User Experience Consultant

Virksomhed: Mjølner Informatics

LinkedIn

About:

Mikkel Messer er Senior User Experience konsulent ved Mjølner Informatics, hvor han har været i lidt over 5 år. Mikkel har været med til at drive adskillige digitale transformationsprojekter - lige fra små oplevelses-apps til store enterprise systemer på tværs af industrier. Han er vant til at arbejde i spændingsfeltet mellem teknik, forretning og brugere og ved hvordan man laver opskriften på en succesfuld digital transformation.

Erik Olsen

Titel: Software Architect

Virksomhed: Mjølner Informatics

LinkedIn

About:

Erik Olsen er software arkitekt og udvikler hos Mjølner Informatics, hvor han har arbejdet i halvandet år. Erik har gennem de seneste 15 år arbejdet med software systemer af forskellig størrelse og arkiteturer - fra store server-klient applikationer til større microservice systemer. Hans arbejde har fortrinsvist været indenfor den finansielle sektor.

Hold en plads til mig