Event i hjertet af København for freelancere om microservices

Home / Seminar / Event i hjertet af København for freelancere om microservices
Hvornår

Tirsdag d. 19. november Kl. 16.30-18.00

Hvor

Mjølners Københavnskontor Gothersgade 11, 4. sal 1123 København K

Deltagere

Freelancere baseret i Københavnsområdet og på Sjælland.

Forplejning

Bobler og snacks

Scoping microservices

Microservices er et af de helt hotte tech trends lige nu, og skæres de rigtigt er microservices en effektiv tilgang til softwareudvikling. Hvis man omvendt rammer forkert, ender vi med en gang distribueret rod. I dette oplæg vil Mjølner freelancer, forfatter og foredragsholder, Christian Horsdal, dele sin erfaring med at udvikle microservices, der støtter fleksibilitet og effektivitet i organisationer.

Mød Mjølner Freelance: De dygtigste konsulenter med det bedste kundematch

Bedre opgaver og længere kontrakter med Mjølner Freelance.

I mere end 30 år har vi styrket danske og udenlandske markedsledere med solidt digitalt håndværk, udviklet til mennesker og med forretningen for øje. Med hovedkontor i Aarhus har vi opbygget en solid freelanceforretning, der særligt er kendetegnet ved at levere stærke match, kunde og freelancere i mellem, og bedre opgaver på længere kontrakter til vores freelancere.

Marie Louise fortæller kort om samarbejdet mellem Mjølner og freelanceren, mens Simon vil give nogle eksempler på de kunder, du kan komme til at arbejde for som freelancer for Mjølner Informatics i København og på resten af Sjælland.

Seminaret er afholdt.

Oplægsholdere

CHRISTIAN HORSDAL

Titel: SELVSTÆNDIG SOFTWAREKONSULENT

Virksomhed: HORSDAL CONSULT

LinkedIn

About:

Christian Horsdal er uafhængig konsulent med mere end 20 års erfaring med at bygge mange forskelligartede software-systemer lige fra store micoreservice systemer til bitte små indlejerede systemer. Christian arbjeder som software arkitekt, udvikler, underviser og har skrevet bøgerne “Microservice in .NET Core” og “Instant Nancy Web Development”.

Hold en plads til mig