Mød din digitale forretningspartner i hjertet af København

Home / Seminar / Mød din digitale forretningspartner i hjertet af København

Sæt kryds i kalenderen tors. d. 21. nov!

Vi håber du vil lægge vejen forbi vores kontor til et uformelt arrangement med netværk i højsædet og bobler i glasset. Med lidt held går du inspireret herfra, med nye ideer til, hvordan du kan sikre, at din digitale strategi kommer i arbejde og sikrer en effektiv vækst af din forretning.

15.30: Velkomst og kort om Mjølner Informatics opkøb af Springfeed v. Michael Heegaard, Director of Sales, Strategy & Partnerships, Mjølner Informatics

15.45: Sådan udvikler du skalerbare digitale løsninger, der vækster din forretning v. Johan Cordoba-Carstensen, UX Konsulent & Jens Vesti, Lead Developer, Mjølner Informatics

16.30: Bobler, snacks & netværk

17.00: Tak for nu!


Skalerbare digitale løsninger, der vækster din forretning

Vi udvikler digitale løsninger, der møder dine kunder på rette måde, tid og sted. UX Consultant, Johan Cordoba-Carstensen og Lead Developer, Jens Vesti deler i deres præsentation, hvordan vi med kundens og forretningens behov i centrum udvikler digitale løsninger, der vækster din forretning.

Tænk stort, start småt er mantraet i alt hvad vi gør. Sådan sikrer vi, at vi hurtigt kan skabe digitale løsninger, der rammer plet og kan skaleres i takt med jeres vækst.

Det digitale er blevet kerneforretning. Derfor rykker vi tættere på dig

Vi er nye i København og håber du vil lægge vejen forbi vores kontor til et uformelt arrangement med netværk i højsædet og bobler i glasset. Med lidt held går du inspireret herfra, med nye ideer til, hvordan du kan sikre, at din digitale strategi skaber effektiv vækst af din forretning.

I mere end 30 år har vi styrket danske og udenlandske markedsledere med solidt digitalt håndværk, udviklet til mennesker og med forretningen for øje. Med en kompetenceportefølje, der rækker på tværs af platforme, teknologier og domæner, bringer vi dig sikkert og effektivt fra ide til digitalt produkt.

Foruden vores agile team i hjertet af København har vi hovedkontor i Aarhus, og udviklingskontorer i både Rumænien og Kairo. Der er ekspertviden og solidt digitalt håndværk at hente i 180 kloge hoveder i alt.

Tilmeld dig her:


 

  • tirsdag okt 29, 2019