Brugerdrevet udvikling: Sådan kommer du i gang

3 videotips fra User Experience-eksperten
Home / Tech / Brugerdrevet udvikling: Sådan kommer du i gang

Der er mange fordele ved brugerdrevet udvikling, altså at sætte brugerne i spil, når du udvikler et nyt produkt eller en ny service. I sidste ende, er det jo dem der bedst kender sine behov.

Senior User Experience Consultant, Mikkel, har i løbet af sidste uge delt 3 tips til, hvordan du opnår mere brugerdrevet udvikling på vores LinkedIn-side. Her kan du se de tre videoer samlet.

VIDEO TIP Brugerdrevet udvikling #1:

Søg validering tidligt

Synes du også det giver mening af spørge brugerne, hvad de mener inden du sender et nyt produkt eller en ny service på gaden? I denne video deler Mikkel sit første tip til, hvordan du kan få en mere brugerdrevet udvikling.

VIDEO TIP Brugerdrevet udvikling #2:

Brug Proxybrugere

🤔🤷‍♀️ Ved du, hvad en proxybruger er?

I Mikkels andet tip til en mere brugerdrevet udvikling forklarer han netop det, og hvad du kan få ud af proxybrugere i dit udviklingsarbejde. Se videoen herunder 👇👇

💬Gå ikke glip af ideerne der bleve delt i kommentarerne på LinkedIn.

VIDEO TIP Brugerdrevet udvikling #3:

Skab sammen med brugerne

“Skab sammen med brugerne!” Så let kan det siges. Og det gør Mikkel i sit sidste tip til en mere brugerdrevet udvikling. 👇👇

Tag fat i Mikkel, hvis i vil vide mere:

Er du ved at udvikle et nyt produkt eller en ny service, eller kigger du lige nu det eksisterende efter i sømmene?

Mikkel og vores andre User Experience-kollegaer står klar til at hjælpe dig til gladere kunder med en mere brugerdrevet udviklingsprocess. Fang Mikkel på telefon eller mail, for en uforpligtigende snak.

📞+45 60 23 53 05

📨

Kan User Experience virkelig betale sig?

Er du stadig ikke overbevist om, at det at sætte brugerens i centrum betaler sig, så læs med her. Vi har samlet de forskningsbaserede argumenter:

3 [Research-Backed] Reasons Why User Experience Is a Big Money-Saver

 

  • mandag maj 11, 2020