Mjølners kollega, Ellen Agerbo, er gået bort

Home / Presse / Mjølners kollega, Ellen Agerbo, er gået bort

Det er med dyb sorg vi skal meddele, at vores kollega Ellen Agerbo alt for tidligt er gået bort efter længere tids sygdom.

Ellen havde været ansat hos Mjølner siden 2005, hvor hun startede som softwareudvikler, herefter projektleder, og senere blev hun afdelingsleder for både vores backendudviklere og arkitekter. Hun var en nær ven for mange af os.

For Mjølner var hun en enestående kulturbærer og med til at forme det Mjølner vi er i dag. Vi mindes især Ellens omsorg for sine medmennesker, store empati, smittende latter og altid positive livsindstilling, selv i et meget svært kræftforløb.

Havde man sagt Ellen, havde man også sagt fest og farver – og det med kjoler, stiletter, bobler og kajkager.

Til begravelsen i lørdags blev hun mindet netop sådan. Med røde sløjfer, bobler og kajkager.

Ellen var gift med vores kollega, Brian Thumann, som vi sender vores dybeste medfølelse til og står klar til at hjælpe og støtte i den kommende tid. Udover Brian, efterlader Ellen sig to døtre, Majbritt og Rebekka.

Æret være Ellens minde.

  • mandag sep 05, 2022