DET OFFENTLIGE

Borgernære digitale løsninger.
Home / Brancher  / DET OFFENTLIGE

It i det offentlige skal være borgernær og skabe konkret værdi for både borgere og personale.

Digital transformation er dit stærkeste kort når arbejdsgange skal simplificeres og serviceniveauet styrkes. For begge dele kan faktisk lade sig gøre med digitalisering.

Det handler om at tænke stort, men starte småt og hele tiden sikre sig, at de mennesker vi udvikler til, er i centrum for de beslutninger vi træffer hele vejen rundt.

Det kræver viden, erfaring og gennemslagskraft at komme sikkert i mål med digitalisering og digital transformation. Særligt i det offentlige.

Med en hands-on tilgang til digitalisering og digital transformation, hjælper vi din organisation i mål med de digitale visioner. Vores agile tilgang, dybe teknologiske indsigt og brugerforståelse får os hurtigt fra idé til digitalt produkt.

APPS, DATA OG SYSTEMINTEGRATION I DET OFFENTLIGE | UDVALGTE CASES

UDTALELSER FRA VORES OFFENTLIGE KUNDER

“Mjølner leverer professionalisme, høj kvalitet og et godt styret og agilt projekt. De var fleksible gennem hele processen, og de formåede alligevel at nå alle de forudbestemte milepæle. Det var forfriskende med en virkelig agil leverandør.”
– Jørgen Gustafsson, Systemplanlægger, Præhospitalet, Region Midtjylland.

“Mjølner er en meget professionel forretningspartner. Deres processer er ekstremt agile og effektive.”
– Mette Carlsen, Projektleder, Region Midtjylland.

“Vi har arbejdet med Mjølner på tværs af mange forskellige discipliner fra app-udvikling i iOS og Android, til backend, frontend, UX og projektledelse. Samtlige ressourcer har vi oplevet som professionelle, dygtige og meget omgængelige personer.”
–  CEO i NemConnect, Jesper Westfall.

SENESTE NYT OM DET OFFENTLIGE

Jacob Damm
Business Development Manager

Har du spørgsmål om vores samarbejde med det offentlige? Giv Jacob et kald.