Finans

Mjølner er et softwareudviklingshus med høj faglighed og agilitet i højsædet. Vi tilbyder et hybrid sourcing setup med dygtige konsulenter og dansk projektstyring.
Home / Brancher  / Finans

Et 12 årigt partnerskab og engagement med Bankdata, har gjort os til en stærk medspiller i finansbranchen. Vores fleksible sourcing setup er skræddersyet til store finansvirksomheder. Vi tilbyder offshore konsulenter – under dansk governance og kvalitetssikring. Resultat: høj kvalitet til en kosteffektiv pris.

Få brancher kan bryste sig af, at have taget teknologi og digitalisering til sig i samme grad som finanssektoren. Værdien er til at føle på, når du som privatkunde kan kommunikere ubesværet med din bankrådgiver, lave transaktioner og sågar investeringer direkte fra din smartphone. Ja, faktisk er det helt vanskeligt at forestille sig, at vi ikke skulle kunne det i dag.

Med lange og stærke engagementer og partnerskaber i finansverdenen kender vi de mange regulativer og konkurrenceparametre du skal leve op til, og som kun bliver flere og flere. Finans er kompliceret for den gængse forbruger, men vi ved hvad der skal til for at skabe overblik uden at gå på kompromis med sikkerhed og omkostningsniveau.

Mjølner tilbyder softwareudvikling, blandt andet i et fleksibelt sourcing setup med dygtige konsulenter. Vi har både onsite og offshore-udviklere, der leverer kvalitet og høj faglighed.

Skal du bruge specialister til at udvikle jeres it-projekter? Så er du kommet til den rette digitale samarbejdspartner.

APPS, SYSTEMINTEGRATION OG IT-KONSULENTER I FINANSBRANCHEN | UDVALGTE CASES

UDTALELSER FRA VORES FINANSKUNDER

“Mjølners akademiske mangfoldighed gør det muligt for dem at klare opgaver på tværs af platforme, teknologier og discipliner. Et varigt engagement er gavnligt både operationelt og strategisk. “
– Benny Kristensen, Afdelingsleder, Bankdata.

“Mjølners ekspertise, mangfoldighed og viden om vores organisation gjorde processen med at udvikle Mobilbank Erhverv problemfri og fleksibel. Den positive feedback fra brugerne er et vidnesbyrd om Mjølners evne til at udvikle solide digitale bankløsninger.”
–  Thomas Nis Westergaard, Project Manager, Bankdata.

“Mjølners effektive tilgang og facilitering var det perfekte set-up til at virkeliggøre vores idéer i et tydeligt og brugervenligt design. Det sikrede at vi var på rette vej med den rette løsning før udvikling gik i gang.”
– Lasse Bæk, Business Developer, Danske Bank.

MJØLNERS FINANSKUNDER NYDER GODT AF:

Et højt fagligt niveau i alt hvad vi laver. Det mærker vores kunder i form af kvalitetskode og fantastiske brugeroplevelser.

Et fleksibelt sourcing setup, der kan tilbyde offshore konsulenter under dansk projektledelse. Kvaliteten i top og prisen i bund.

Beviste agile metoder, der tilpasses den enkelte kundes behov og strategi.

DIGITAL FINANS: SENESTE NYT PÅ BLOGGEN

Ken Buhl Schmidt
Business Development Manager

Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig i finansbranchen? Giv Ken et kald.