Ogin: Værdien af vind gentænkt

Ogins SCADA-system er et klasseeksempel på, hvad vi kan opnå med et agilt partnerskab.
Home / Ogin: Værdien af vind gentænkt

Project Details

Ogin

2014

Softwarekonsulenter User Experience

Ogin og Mjølner har med en kundedrevet innovationstilgang skabt et anerkendt SCADA-system, som maksimerer turbinetid og strømliner turbineservice. Ogins system er et godt eksempel på, hvad der kan opnås ved at kombinere de rigtige kompetencer i en proces baseret på tillid, ansvarlighed og en vilje til at udfordre status quo.

UDFORDRINGEN

Ogin og Mjølner har med en kundedrevet innovationstilgang skabt et anerkendt SCADA-system, som maksimerer turbinetid og strømliner turbineservice.

Ogin er en innovativ amerikansk vindmølleproducent, der er fast besluttet på at omdanne vindindustrien gennem smart design og teknologi. En ambition, der bl.a. bragte dem en historie i det anerkendte magasin, Fast Company.

FRA SOFTWARE TIL FORRETNINGSUDVIKLING

Som udgangspunkt ønskede Ogin en softwarepartner i Mjølner. Det blev med samarbejdet dog hurtigt klart, at Ogin havde potentialet til at opnå en meget unik markedsposition, som Mjølner kunne hjælpe dem med at realisere.

“Mjølner bragte et kundeorienteret perspektiv på bordet, og vi skabte plads til, at de kunne udfordre os og branchens standard. Mjølners engagement og SCADA-holdets resultater har vist sig at være meget værdifulde for os, på vejen mod at realisere vores vision. “

– Lars Andersen, CEO Ogin

DEN BEDSTE I BRANCHEN

Ogins udviklere har mange års erfaring inden for vindindustri og ved, hvor svært det er at få de store mængder data til at skabe værdi. Udfordringen ligger i høj grad i, at præsentere disse data på en måde, der styrker brugernes arbejde intuitivt. Det være sig i alt fra forebyggende vedligeholdelse, strømlining af rapportering eller optimering af vindudnyttelse.

Ved at besøge kunder i hele USA og kombinere ekspertviden inden for udvikling, innovation og design, redefinerede holdet Ogins forståelse for kunder og brugere og satte dermed en ny standard. Og det er ikke Ogins egne ord, men deres kunders:

“Jeg kan med stor viden sige, at dette system er state-of-the-art. Det er det smukkeste, mest brugervenlige og omfattende system i branchen. “

– Ogin Customer, Vice President

TILLID OG SAMARBEJDE ER NØGLE TIL INNOVATION

Ogins system er et godt eksempel på, hvad der kan opnås ved at kombinere de rigtige kompetencer i en proces baseret på tillid, ansvarlighed og en vilje til at udfordre status quo. Dette gjorde os i stand til ikke blot at løse den største udfordring, men at omdefinere det hele sammen.

Projektet har endda ført til flere ændringer i turbinens software og ”firmware” og i selve rygraden i driften af ​​Ogins turbine.

 

“Vi har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med en kunde, der gav os meget plads, tillod os at lære, mens vi holdt fast i en åben tilgang der lod alle nyde godt af partnerskabet. Markedets anerkendelse af det system, vi har skabt, har været yderst inspirerende for vores fortsatte samarbejde og et stort klap på skulderen til hele holdet. “

– Nikolaj Gandrup Borchorst, Senior User Experience konsulent, Mjølner Informatics

The client

Ogin, Inc. er en innovativ amerikansk vindmølleproducent, der er fast besluttet på at transformere vindindustrien gennem smart design og teknologi. Det innovative design repræsenterer en anvendelse af velafprøvet aerodynamisk teknologi kendt som en mixer/ejektor, der også anvendes i militære og kommercielle fly siden 1970.