BoardPlace – Bestyrelsens foretrukne værktøj

Home / BoardPlace – Bestyrelsens foretrukne værktøj

Project Details

BoardHorizon

2012

Apps

BoardHorizon ønskede en web klient til nuværende og kommende kunder, som kunne give digital og mobil adgang til virksomhedens tjeneste under bestyrelsesmøder.

BoardPlace er udviklet af Springfeed for BoardHorizon i samarbejde med Inopi.

Løsningen

BoardPlace giver adgang til mødedagsordner, dokumenter og bilag på web og mobile platforme. Noter kan oprettes og deles i dokumenterne, og referater og dagsordner kan nemt udsendes. Fritekstsøgning gør det muligt at finde relevant materiale, og en historik tilbyder navigation i tidligere besøgte dokumenter.

Springfeed har leveret frontend design, layout og User Interface til HTML5 løsningen. Derudover har Springfeed* udviklet mobil arkitektur og en række teknisk komplicerede features, som håndtering af sikkerhed samt oprettelse og deling af noter. BoardPlace er desuden tæt integreret med IBM’s Lotus Domino og sikrer dermed brugere en nem og overskuelig brugeroplevelse.

Efter Springfeeds* anbefalinger blev systemet optimeret til browsere på de store platforme, hvilket resulterede i, at BoardPlace både kan benyttes på iPad og Android tablets, samt almindelige browsere på på desktop maskiner. Dermed er løsningen nem at tilgå, og brugere er ikke begrænset til én slags mobil enhed eller én browser.

Nøgleelementer:

  • Frontend design
  • Layout
  • User Interface
  • Mobil arkitektur
  • Optimeret til flere platforme

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

BoardPlace er en web-baseret HTML5 løsning, der har til formål at håndtere agendaer på bestyrelsesmøder. Tjenesten bidrager med at understøtte det administrative arbejde og sikre at relevant materiale er struktureret, lettilgængeligt og opdateret. Den er tænkt som et værktøj til at lette arbejdsbyrden under forberedelse og deltagelse i møderne samt til at fokusere arbejdsindsatsen gennem brugervenlighed og intuitivt design.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics