Boligsiden – 72.000 boliger inden for rækkevidde

72.000 BOLIGER INDEN FOR RÆKKEVIDDE
Home / Boligsiden – 72.000 boliger inden for rækkevidde

Project Details

Boligsiden

2011

Apps

Boligsiden er en af Danmarks førende portaler indenfor boligsøgning, boligstatistik og bolignyheder og giver et samlet overblik over markedet. Dermed giver siden boligsøgende bedre og nemmere mulighed for at sammenligne tilbud og finde drømmeboligen. Boligsiden ønskede at digitalisere sit omfattende udbud af data og service i en app til Android, hvilket vi hjalp dem med.

Baggrund

Boligsiden ejes og vedligeholdes af de ejendomsmæglere, som direkte poster nye boliger på siden dagligt. Data på siden er derfor altid aktuelt og pålideligt. Derudover udbyder siden artikler skrevet i samarbejde med økonomer, advokater og boligstylister.

Siden er også for dem, som gerne vil holde sig opdateret omkring nyheder og udvikling på det danske boligmarked baseret på nøgletal, statistik og information. Deres datahistorik går tilbage til 1999. Boligsiden er også en aktiv datakilde for dagspressen og kortlægger jævnligt udvikling og tendenser på boligmarkedet.

Det var virksomhedens ønske at digitalisere sit omfattende udbud af data og service i en app til Android udviklet af Springfeed*.

Løsningen

Boligsiden.dk til Android bistår dig i din boligsøgning og giver dig adgang til 72.000 boliger. Appen opdateres dagligt og gør sidens omfattende data lettilgængeligt og overskueligt.  Du kan benytte dig af kortfunktionen til at se boliger til salg i dit nærområde. Med søgefunktionen kan du lave specifikke søgninger eller standardsøgninger med filter såsom boligtype, prisniveau og meget mere.  Sorter dine søgeresultater på baggrund af nyhedsværdi eller afstand samt højeste eller laveste pris. Du kan også navigere i din søgehistorik. Når du har fundet boliger af interesse kan du se billeder, læse salgsopstillingen og orientere dig i statistik og finansieringsforslag. Derudover kan du finde kørselsvejledning til interessante boliger og finde oversigt over Åbent Hus-arrangementer. Du kan dele boligerne med andre på mail eller via sociale medier samt læse Boligsidens artikler om tendenser og udvikling.

Nøgleelementer:

  • Avanceret boligsøgning
  • Boligdata, finansieringsforslag og statistik
  • Kortfunktion og kørselsvejledning
  • Deling af boliger
  • Oversigt over Åbent Hus-arrangementer

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Boligsiden er en af Danmarks førende portaler indenfor boligsøgning, boligstatistik og bolignyheder og giver et samlet overblik over markedet. Dermed giver siden boligsøgende bedre og nemmere mulighed for at sammenligne tilbud og finde drømmeboligen.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics