Fjernbetjeningsprototype

Prototype skabt på fem timer på E-14.
Home / Fjernbetjeningsprototype

Project Details

Prolon

2014

Digital Transformation Embedded User Interface Development Interface design Internet of Things

På bare fem timer på Danmarks største elektronikmesse, E-14, har vi hjulpet Prolon med at skabe et kontrolpanel til intelligente byggetjenester ved hjælp af TouchGFX.

Et enkelt design og brugervenlighed, var afgørende for Prolon, da disse er nogle af hjørnestenene i virksomhedens identitet og eksisterende produkter.

SCENEN

På bare fem timer på Danmarks største elektronikmesse, E-14, har vi hjulpet Prolon med at skabe et kontrolpanel til intelligente byggetjenester ved hjælp af TouchGFX.

Et enkelt design og brugervenlighed, var afgørende for Prolon, da disse er nogle af hjørnestenene i virksomhedens identitet og eksisterende produkter. Videoen nedenfor viser hele processen fra idé til endelig prototype.

ENERGIEFFEKTIVE PRODUKTER

Prolon er et dansk udviklingsvirksomhed, der leverer bygningsautomatiseringsudstyr. De har et stærkt fokus på at skabe energieffektive produkter baseret på de nyeste teknologier, der beskytter miljøet og reducerer omkostningerne.

Mjølner hjalp med at gå fra idé til prototype og skabte et touch-baseret grafisk panel med minimalt strømforbrug.

FRA IDÉ TIL PROTOTYPE

Formålet med workshoppen var at give Prolon en bedre forståelse for, hvad de kan opnå med TouchGFX og hvordan et projekt kan udfolde sig. Alt sammen uden at bruge for meget dyrebar tid.

 “TouchGFX workshoppen er et simpelt redskab for product managere, udviklere og andre, til at estimere, planlægge og udvikle embeddede GUI ideer. Alt vi skal bruge er en enkelt ide, en dedikeret person og nogle designrammer.”

– Jørgen Mygind, Business Development Manager, TouchGFX.

EN PROTOTYPE KLAR PÅ BARE FEM TIMER

I ide- og konceptualiseringsfasen overvejede vi forskellige brugsscenarier. Prolons idé var at skabe et brugervenligt produkt, der havde samme følelse som en smartphone.

Det var vigtigt for dem at skabe en enhed, der gør det muligt for brugerne at skifte let mellem forskellige funktionaliteter. Med dette i tankerne fokuserede vi på at designe en homogen grænseflade, der skaber sammenhæng mellem de forskellige typer funktionalitet, der tilbydes i en enkelt enhed.

MULIGHEDERNE VED TOUCHGFX

Den endelige prototype blev et let håndterbart kontrolpanel skabt på baggrund af mentale modeller, der forudsiger brugeradfærd.

TouchGFX-teknologien gjorde det muligt for os at skabe en prototype på begrænset hardware med et simpelt og flot grafisk design, der passer godt til virksomhedens eksisterende produkter og afspejler virksomhedens grafiske identitet.

HARDWARE SPECIFIKATIONER

  • 4,3 “(480 × 272) display
  • Cortex M4 mikrocontroller
  • Lavt hukommelsesfootprint

The client

Prolon er et dansk udviklingsselskab, der leverer bygningsautomatiseringsudstyr. De har et stærkt fokus på at skabe energieffektive produkter baseret på de nyeste teknologier, der beskytter miljøet og reducerer omkostningerne.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics