Dinero – Giver dig styr på dit regnskab

Home / Dinero – Giver dig styr på dit regnskab

Project Details

Dinero

2016

Apps Finans

I et hektisk arbejdsliv, der i stadig højere grad foregår på farten, er der efterspørgsel på digitale løsninger, som tilbyder muligheden for hurtigt og effektivt at kunne få småopgaver fra hånden. Dinero genkendte dette behov hos sine kunder og ønskede derfor at få udviklet deres system til mobile platforme, så det også kunne benyttes, når kunderne er ude af huset.

Baggrund

Dinero står bag et enkelt og brugervenligt økonomisystem, der har vundet stor tilslutning og popularitet over de seneste år. Særligt blandt mindre og mellemstore erhvervskunder, der ønsker større selvstændighed i virksomhedens administrative arbejde.

Systemet giver brugeren overblik over køb og salg i deres virksomheder samt mulighed for at administrere deres egne regnskaber. Hos Dinero kan man selv klare alt fra bogføring til fakturering i det daglige arbejdsliv uden problemer.

Dinero ønskede at få udviklet deres system til mobile platforme, hvorfor Springfeed* hjalp dem med at udvikle Dinero-appen.

Løsningen

Dinero-appen tilbyder Dinero systemets komplette udbud af services direkte på telefonen. Appen giver brugerne mulighed for at forberede og gennemføre bogføring med det samme ved at tage billeder af kvitteringer og oprette fakturaer på telefonen direkte i Dineros system – hvor som helst og når som helst, når udgifter afholdes og salg finder sted.

På den måde er der ikke bilag, der smutter i svinget. Appen præsenterer en intuitiv og effektiv kamerafunktion, der gør det muligt at redigere billeder af kvitteringer for et tilfredsstillende resultat klar til bogføring. Derudover kan brugerne hurtigt orientere sig og danne sig overblik over økonomien.

Nøgleelementer:

  • Regnskab på farten
  • Opdatering af tal
  • Fakturering
  • Bilagsindsamling
  • Billedredigering

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Dinero står bag et enkelt og brugervenligt økonomisystem, der har vundet stor tilslutning og popularitet over de seneste år. Særligt blandt mindre og mellemstore erhvervskunder der ønsker større selvstændighed i virksomhedens administrative arbejde.

Contact

Joachim Skov

Business Development Manager

jhs@mjolner.dk, +45 41 95 36 24

Contact Joachim for more information on how we can help you

Contact Joachim