Få hænderne fri når du rejser med Dropnlocal

Home / Få hænderne fri når du rejser med Dropnlocal

Project Details

Dropnlocal

2016

Apps

Dropnlocal opsøgte Springfeed* med ambitionen om at udvikle en app, der giver rejsende mulighed for at parkere bagagen lokalt i trygge hænder ved mellemlandinger samt ved tidlig ankomst eller check-out fra hotellet.

Web appen har til formål at give turister og forretningsrejsende frie hænder under hele rejsen.

Baggrund

Dropnlocal er en start-up, der har gjort det til sin fornemste pligt at give rejsende endnu bedre mulighed for at kunne udforske deres feriedestinationer og stop undervejs.

Mange rejsende oplever på deres ferier en udfordring i form af uoverensstemmelse mellem ankomst og check-in mulighed – eller check-out krav og afrejse. Spildt tid kan være en kilde til frustration og ærgrelse, når eventyrlysten trækker, og man begrænses af at rulle rundt med en stor kuffert.

Løsningen

Med Dropnlocal kan rejsende gå online og ved hjælp af webappens kort finde et lokalt og midlertidigt opbevaringssted for deres bagage nær deres position eller destination. Brugeren vælger det ønskede sted og booker tidspunkt og dato. Bookingen kan foretages op til en måned i forvejen eller selv samme dag. Antal og størrelse af bagagen angives. Der betales et depositum for opbevaringen, og i sidste ende betaler brugeren ikke for mere end de faktiske timer mellem aflevering og afhentning. Hvis brugeren forhindres i fremmøde trækkes betalingen ikke. Bekræftelse af bookingen modtages på mail og forefindes online på brugerprofil. Sikkerhed og brugervenlighed er i højsædet.

Nøgleelementer:

  • Lokal, tryg og midlertidig bagageparkering
  • Kortvisning af opbevaringsmuligheder
  • Booking af tid og dato online
  • Betalingsfunktion
  • E-mailfremsendelse af bekræftelse

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Dropnlocal er en start-up, der har gjort det til sin fornemste pligt at give rejsende endnu bedre mulighed for at kunne udforske deres feriedestinationer og stop undervejs.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics