Førstehjælp til sangdøve forældre med Sanglege

Home / Førstehjælp til sangdøve forældre med Sanglege

Project Details

FAOX

2015

Apps

FAOX opdagede behovet i børnefamilier for vejledning til sang og musik for både store og små. Børn lærer masser af sjove og pædagogiske børnesange i skolen og institutionen til stor glæde og med betydning for sprog og motorik.

Men det kan være svært for forældre at følge med, når sangene skal synges i fællesskab derhjemme. Nye børnesange kender de måske slet ikke, og gamle børnesange kan være forsvundet i glemslens tåger. I andre tilfælde er det måske bare svært at imponere de små med sine sang- og indlevelsestalenter. FAOX kom til os med ønsket om at udvikle en app, der tilbyder hjælp at hente for hele familien.

Løsningen

Sanglege er en app for børn og deres forældre, der gennem pædagogiske og sjove videoer demonstrerer danske børnesange med fagter til. Sangene synges af en dygtig sangerinde, fagterne vises, og familien kan følge med i underteksterne. Der er et udvalg på hele 33 kendte sange. Der er fokus på brugervenlighed i børnehøjde og underholdning og læring i fællesskab.

Nøgleelementer:

  • Videoer: Demonstration af børnesange og fagter
  • Undertekter / syng med
  • Loop sange & afspil alle
  • 3 gratis sange og 2 tilkøbssangpakker
  • Børnevenligt design

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

FAOX er en kreativ start-up, der laver apps i børnehøjde. Målet er at gøre det sjovere og nemmere for børn og voksne at lege og lære sammen.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics