Jørgens Vinder App – Bliv en vinder med KiMs

Home / Jørgens Vinder App – Bliv en vinder med KiMs

Project Details

KiMs

2012

Apps

I 2012 stod KiMs bag kampagnen Jørgens Vinderakademi, som havde til formål med sjov og ballade at træne danskerne i at blive en ægte vinder.

KiMs frontfigur Jørgen udgjorde en personlig vindercoach for deltagere i kampagnens konkurrence, hvor præmien var en lastbilladning chips.

Wiibroe, Duckert & Partners henvendte sig til Springfeed* med ønsket om at udvikle en app for KiMs som platform for kampagnen og konkurrencen.

Løsningen

Jørgens Vinder App er mobilløsningen udviklet til Jørgens Vinderakademi. Vinder App er et spil, hvor brugeren i løbet af kampagnen skulle samle pokaler. Pokaler blev indsamlet enten ved at scanne QR koder på KiMs chipsposer eller ved at indsamle GPS-pokaler spredt ud over hele Danmark.

I løbet af den periode, hvor spillet var aktivt, blev nye præmier løbende frigivet. Når 15 pokaler var indsamlet, kunne brugeren tilmelde sig konkurrencen om en lastbilladning chips. Udover en app til Android og iOS omfattede projektet også en Facebook-app, hvor brugerne kunne følge venner i spillet og dele nyheden om de pokaler og præmier, de modtog.

Nøgleelementer:

  • Kampagne og konkurrence
  • Scanning af QR-koder
  • Indsamling af GPS-pokaler
  • Frigivelse af nye præmier
  • Facebook-app og mobile platforme

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

KiMs er mange danskeres foretrukne snackleverandør, når man ”er sulten for sjov”. Virksomheden er markedsledende indenfor chips og snacks i Danmark, og deres velkendte logo pryder poser i de fleste danske dagligvarebutikker.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics