Motiverende design forbedrer medarbejdersundhed og styrker LINAKs brand awareness

Udvikling af LINAK Desk Control ™.
Home / Motiverende design forbedrer medarbejdersundhed og styrker LINAKs brand awareness

Project Details

LINAK

2015

Interface design Softwarekonsulenter User Experience

I samarbejde med LINAK skabte Mjølner LINAK Desk Control™. En desktop-applikation, der motiverer medarbejdere til at få mest muligt ud af sundhedsfordelene ved deres hæve-/sænkeborde og samtidig styrker LINAKs brand awareness.

Med LINAK Desk Control™ kan medarbejdere på kontor kontrollere deres hæve-/sænkeborde med et tastatur via en desktop-applikation til både PC og Mac. Applikationen guider og motiverer brugeren til at få mest muligt ud af deres hæve-/sænkebordsfunktioner. Applikationen er både enkel og intuitiv at bruge.

UDFORDRINGEN

LINAK står over for en udfordring, som mange industrielle virksomheder deler: Når de leverer en enkelt komponent til et større, sammensat produkt, forsvinder deres brand og identitet i mængden af leverandører. En effektiv måde at gøre sig bemærket på, er gennem værdiskabende softwareløsninger, der interagerer direkte med slutbrugerne.

 

“Vi ønskede at skabe en applikation, der kunne forbedre brugerens sundhed, samtidig med, at vi understreger kernen i vores produkt. Som en betroet partner var Mjølner en naturlig del i at nå dette mål.”

-Bjarke Thomsen, SBU Sales Manager, LINAK

Mjølner udviklede LINAK Desk Control™ for LINAK. En desktop-applikation, der motiverer medarbejdere til at få mest muligt ud af sundhedsfordelene ved deres hæve-/sænkeborde, og samtidig styrker LINAKs brand awareness.

Med LINAK Desk Control™ kan medarbejdere på kontor styre deres hæve-/sænkeborde med et tastatur via en desktop-applikation til både PC og Mac. Applikationen guider og motiverer brugeren til at få mest muligt ud af deres hæve-/sænkebords funktioner. Applikationen er både enkel og intuitiv at bruge.

LINAK er markedsledende producent af elektriske, lineære aktuatorer med en global tilstedeværelse og er samtidig en af Mjølners tætte partnere. Inden vi påbegyndte arbejdet med LINAK Desk Control™, arbejdede vi sammen med LINAKs Medline & Careline division om at udvikle intelligente touch-paneler til ​​sengeliggende patienter.

INFORMATION DER ER TILPASSET DEN ENKELTE MEDARBEJDER

LINAK Desk Control™ er en mindre desktopapplikation der installeres på kontormedarbejderes arbejdscomputer. Med personlige indstillingsmuligheder beregner applikationen det antal minutter, du skal stå op hver dag, for at opnå en ønsket kalorieforbrænding eller ergonomisk gevinst.

LINAK Desk Control™ informerer dig derefter om, hvornår du skal op at stå, hvor tæt du er på at nå dit mål, hvornår du kan sætte dig igen, og så videre.

LINAK Desk Control™

MOTIVERENDE ELLER BARE TIL BESVÆR?

I vores arbejde med at udvikle LINAK Desk Control™, gjorde særligt to overvejelser sig gældende:

  1. Da vi arbejder med at påvirke menneskers sundhed, er det særligt vigtigt, at applikationens beregninger er præcise. LINAKs egne forskere udviklede en kompleks formel til dette formål.
  2. Hvordan udvikler vi en brugerflade, der tilskynder brugerne til at indarbejde fysisk aktivitet i deres arbejdsdag uden at forårsage unødvendig forstyrrelse.

 

“Softwareudviklere, User Experience konsulenter og digitale designere stødte alle på en udfordring her. Projektet krævede vigtige beslutninger på mange niveauer, og Mjølners evne til at samarbejde på tværs af fagligheder var derfor central.”

– Mikkel Yde Kjær, Mobile Manager, Mjølner Informatics

 

APPLIKATIONEN ER VIRKSOMHEDENS ANSIGT I MØDET MED BRUGEREN

Services som LINAK Desk Control™, der interagerer direkte med brugerne, giver virksomheder mulighed for at præsenteres deres brand for kunderne på en ganske levende måde. Et digitalt ansigt-til-ansigt møde.

“Vi ønskede at hjælpe slutbrugere med at opnå en mere aktiv arbejdsdag og forbedre deres livskvalitet, samtidig med at vi gjorde vores værdier levende for dem. At finde den rigtige tone i designet af applikationen var nøglen”

– Bjarke Thomsen, SBU Sales Manager, LINAK

 

12 SKRÆDDERSYEDE LINAK DESK CONTROL™ VERSIONER ALLEREDE SOLGT

Værdien af ​​LINAK Desk Control™ er hurtigt blevet tydelig for LINAKs kunder, og det skaber brand awareness, samtidig med, at funktionaliteten af ​​deres produkt integreres i brugerens daglige liv.

LINAK har allerede solgt LINAK Desk Control™ i 12 brugerdefinerede versioner til forskellige leverandører af hæve-/sænkeborde.

Du kan finde softwaren her.

The client

LINAK er en førende dansk producent af lineære aktuatorer baseret i Guderup, Als. LINAK leverer løsninger designet til at forbedre livet for både patienter og plejepersonale på hospitaler, behandlingscentre og private hjem. I 1982 flyttede virksomheden til den nuværende placering, hvor den spænder over 38.000 m². Ud over salgskontorer i 35 lande har den fabrikker i USA, Kina og Slovakiet. I alt har virksomheden ca. 2.000 ansatte.