MobileGift – Gavekortet er altid ved hånden

Home / MobileGift – Gavekortet er altid ved hånden

Project Details

MobileGift

2016

Apps

Som i mange andre tilfælde er det at give en pengegave en handling, der kan drage fordel af at blive effektiviseret digitalt til glæde for både giver og modtager. Det overflødiggør kontanthævninger og kontooverførsler, fysiske kort og tilstedeværelse i de tilfælde, hvor det er upraktisk, ubelejligt eller umuligt. Gavekortet kan i stedet gives på farten og langvejs fra, når ens kære skal fejres, anerkendes og belønnes.

Dette indså Kenneth Rose, som er manden bag Simpelt IVS, som dermed kom til os for at realisere sin første idé.

Baggrund

Kenneth Rose er manden bag Simpelt IVS, der er en start-up med en ambitiøs vision om at udvikle og promovere fantastiske apps. Han kom til os for at realisere sin første idé, der blev til startskuddet til en passioneret bibeskæftigelse.

Kenneth Rose havde øje for at dét at give gaver i dag i højere grad er præget af en udveksling af penge. Nogle modtagere foretrækker at købe gaven selv, at spare op, at undgå dubletter eller ikke at skulle udarbejde en udførlig ønskeliste. Nogle givere foretrækker ikke at risikere at tage fejl med gavevalg eller at skulle lede efter uopdrivelige gaveønsker. Når det kommer til at give gaver, er der tydelige tendenser, der peger på at pengegaver i dag blandt de mest almindelige foræringer ved særlige lejligheder.

Vi hjalp Kenneth med at udvikle MobileGift.

Løsningen

MobileGift giver dig mulighed for at giver dine nærmeste pengegaver ved særlige lejligheder direkte fra din smartphone eller tablet. Pengegaven kan gives som en overførsel af penge til modtagers konto eller som et gavekort til brug i et storcenter efter eget valg. Brugervenligheden er i hovedsædet, når du vælger kort, modtager, beløb og betalingsmetode. Med et udvalgt kort og en personlig hilsen gør du pengegaven til noget helt særligt.

Nøgleelementer:

  • Giv og modtag pengegaver
  • Personlig hilsen
  • Smukke kort til enhver lejlighed
  • Pengegave som kontooverførsel, MobilePay eller gavekort
  • Givet og modtaget historik

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Kenneth Roseer manden bag Simpelt IVS og han kom til os for at realisere sin første idé.

Contact

Simon Asmussen

Business Development Manager

sas@mjolner.dk, +45 60 23 53 00

Contact Simon for more information on how we can help you

Contact Simon