Mobiludvikling på tværs af platforme, teknologier og discipliner

Løbende mobiludviklingsaftale mellem Bankdata og Mjølner.
Home / Mobiludvikling på tværs af platforme, teknologier og discipliner

Project Details

Bankdata

2013

Apps Finans Freelance Interface design Softwarekonsulenter

En langsigtet mobiludviklingsaftale mellem Bankdata og Mjølner cementerer et fortsat partnerskab bygget på tillid og kompetencer. Et partnerskab, der muliggør et stærkt strategisk samarbejde.

HÅNDSLAG PÅ LANGVARIGT PARTNERSKAB

En langsigtet mobiludviklingsaftale mellem Bankdata og Mjølner viser et fortsat partnerskab bygget på tillid og kompetencer. Et partnerskab, der muliggør et stærkt strategisk samarbejde.

Bankdata er en it-organisation med mere end 600 ansatte. De leverer digitale bankløsninger til 13 danske banker, bl.a. Jyske Bank og Sydbank.

 

Bankdata Phones
iOS updates fra 20. juni 2014

 

KOMPETENCE, ÆRLIGHED OG TILLID

Udviklingen af ​​Android og iOS banking apps startede Bankdata og Mjølners partnerskab i 2011.

Dette førte til udviklingen af ​​Windows Phone apps til alle medlemsbanker i 2012 og den mobile betalingsløsning, Swipp, i 2013. Kompetence, ærlighed og tillid karakteriserer partnerskabet. I foråret 2014 styrkedes vores strategiske samarbejde med en langsigtet mobiludviklingskontrakt.

 “Mjølners akademiske mangfoldighed gør det muligt for dem at klare opgaver på tværs af platforme, teknologier og discipliner. Et varigt engagement er gavnligt både operationelt og strategisk. “

– Benny Kristensen, Afdelingsleder, Bankdata

EN LEAN PROCES

Bankdata og Mjølners partnerskab er et bevis på, at kendskabet til den organisation, du arbejder med, skaber en smidigere proces. At kende og forstå interessenterne i en organisation er en stor fordel: Vi ved hvem du skal spørge og hvornår.

“Vi kender Bankdata’s organisation og løsninger ganske godt. Dette gavner udviklingsprocessen, da det lader os gå direkte til sagens kerne. “

– Mikkel Kjær, Mobile Manager, Mjølner Informatics

AT FØLGE MED PÅ TVÆRS AF PLATFORME OG VERSIONER

Mobile selvbetjeningsløsninger er blevet uundværlige inden for banksektoren. Da smartphone-markedet vokser sig stadig mere komplekst, bliver det mere og mere udfordrende at følge med de teknologiske og platformsspecifikke krav.

“Det er ekstremt udfordrende at skabe og vedligeholde kollisionssikre løsninger, når teknologiske krav ændrer sig i et så hurtigt tempo. Dette er en af ​​udfordringerne Mjølner vil hjælpe os med at overvinde. “

– Benny Kristensen, Afdelingleder, Bankdata

The client

Bankdata er en it-organisation med mere end 650 medarbejdere: De leverer digitale bankløsninger til 11 danske banker, bl.a. Sydbank og Jyske Bank. De 11 banker er også ejere af Bankdata.

Contact

René Schade

Senior Director

rsc@mjolner.dk, +45 41 95 36 07

Contact René for more information on how we can help you

Contact René