MocialCall – Mobilforbindelse til hele verden

Home / MocialCall – Mobilforbindelse til hele verden

Project Details

MocialCall

2015

Apps

Lars Østergaard, CEO i MocialCall, så muligheden for at afhjælpe flere udfordringer med én og samme tjeneste. Appen MocialCall gør det nemmere at holde kontakten med ens nærmeste ude i verden samt at foretage forretninger med internationale samarbejdspartnere.

Baggrund

Med stadig flere internationale forretninger og forbindelser kan det ikke altid lade sig gøre at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. At tage kontakt og holde kontakt internationalt er en udfordring på trods af, at globaliseringen gør det mere nødvendigt og ønskeligt end nogensinde før.

I en verden, hvor både erhvervsliv og sociale relationer bliver mere og mere interkulturelle, er der derfor behov for kommunikationskanaler af høj effektivitet og kvalitet for ikke at tale om omkostningsminimering.

Løsningen

MocialCall er en tjeneste, der tilbyder billig og effektiv mobilforbindelse til hele verden. Med appen kan du ringe internationalt til fastnet eller mobil for en fastpris på 30 øre i minuttet. Opkald foretages via lokal mobilforbindelse, der sikrer høj kvalitet, og de er ikke afhængige af abonnement eller teleselskab.

Du har ingen øvrige opkaldsudgifter, og du bruger ikke af din dataforbindelse. Modtageren af dit opkald behøver ikke at have appen. Derudover kan du foretage gruppeopkald, og opkald kan optages direkte via appen og transskriberes på telefonen.

Nøgleelementer:

  • Opkald til hele verden for 30 øre pr. minut
  • Opkald til både fastnet og mobil
  • Opkald via lokal mobilforbindelse
  • Optagelse af samtaler
  • Køb af taletid / Pay as you go

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

MocialCall er en succesfuld start-up med luft under vingerne, hvilket blandt andet har givet udslag i et bidrag fra Vækstfonden. Stifter, Lars Østergaard, startede virksomheden med ambitionen om at gøre verden mindre via en innovativ opkaldstjeneste.

Contact

Simon Asmussen

Business Development Manager

sas@mjolner.dk, +45 60 23 53 00

Contact Simon for more information on how we can help you

Contact Simon