Moodagent – musik efter dit humør

Home / Moodagent – musik efter dit humør

Project Details

Syntonetic

2011

Apps

Moodagent er en revolutionerende måde at generere nye playlister på enten ved angivelse af sindsstemning eller på baggrund af en eksisterende musiksamling på telefonen. Tjenesten indhenter data om brugerens præferencer og kan benytte dette til at anbefale musiknumre, playlister og radiostationer. Moodagent tilbyder derfor en unik mulighed for at brugerdefinere og personliggøre sin musiksamling.

Baggrund

I 2011 ønskede Moodagent at udvide sin tilstedeværelse på mobile platforme ved at inkludere Blackberry og Nokia S40. Springfeed* har udviklet appen til disse platforme for Syntonetic for at sikre en endnu bredere understøttelse. Resultatet blev en app, der var præinstalleret på Nokia S40 platformen, og som de første 10 dage blev downloadet over 400.000 gange.

Løsningen

Moodagent appen tilbyder musiktjenestens mulighed for at generere personlige playlister på baggrund af individuelle præferencer. Søgefunktionen benyttes ved at søge efter ny musik på baggrund af enkeltnumre eller en eksisterende musiksamling på telefonen eller i Moodagent. Søgning kan også foretages ved at angive sindsstemning ved tilpasning af ‘humørsliders’. Positionen af sliderne bestemmer hvilken grad af de forskellige sindsstemninger, som musiknumrene i spillelisten skal afspejle. I de genererede playlister anbefales musik, der er afstemt med søgekriterierne.

Nøgleelementer:

  • Søgefunktion med sliders
  • Automatisk katalogisering af musiknumre
  • Avancerede musikanbefalinger
  • Brugerdefinerede playlister
  • Mere end 80 sprog understøttet

*Springfeed er et dansk app-bureau. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Moodagent er en internationalt anerkendt musiktjeneste med rødder i Danmark. Tjenesten er udstyret med unik og avanceret software, der gør den i stand til at analysere enkelte musiknumre og deres karakteristika såsom stemning, genre, tempo og instrumenter.  Dermed gør en søgefunktion brugeren i stand til at sammensætte og opdage musik, som passer til humør eller smag.

Contact

Simon Asmussen

Business Development Manager

sas@mjolner.dk, +45 60 23 53 00

Contact Simon for more information on how we can help you

Contact Simon