Ny bolig? – Gør boligdrømmen til virkelighed

Home / Ny bolig? – Gør boligdrømmen til virkelighed

Project Details

Nybolig

2011

Apps

Nybolig er indehaver af en af Danmarks mest populære boligsøgningsportaler, og virksomheden har et skarpt øje for digitale tendenser i køb og salg.
Netop på baggrund af Nyboligs sans for digitalisering ønskede de at opmuntre boligdrømmere ved at gøre det nemmere at udforske, planlægge og undersøge boligmarkedet direkte fra drømmerens smartphone.
Springfeed* blev derfor sat på opgaven at udvikle appen Ny Bolig? til Android for Woerk.

Nybolig er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder og er en del af Nykredit-koncernen. Deres ejendomsmæglere er blandt de foretrukne, når danskerne skal have ny bolig, og der bliver handlet med alt fra lejligheder og villaer til erhvervs- og landbrugsejendomme.

Løsningen

Ny Bolig? holder dig orienteret om boligmarkedet i nærheden af dig eller i det område af Danmark, du drømmer om. Du vælger selv de områder eller byer, du ønsker at udforske på baggrund af postnummer, kommune eller vej. Tilpas din søgning efter dine ønsker og gem dine søgningsresultater. Du kan se alle ejendomme, der er til salg lige nu med relevante fakta samt oplysninger om salgspris, statistik og mæglerens kontaktinformation. Du kan også danne dig overblik over ejendommene med billeder og plantegninger.  Gem dine favoritter, del dem på mail eller sociale medier og orienter dig i Åbent hus-arrangementer. En beregningsfunktion gør ydelser på de mest anvendte typer af realkreditlån overskuelige og håndgribelige.  Nybolig opdateres dagligt med masser af nye boliger fra ejendomsmæglerne via data fra Boligsiden.

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Nybolig er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder og er en del af Nykredit-koncernen. Deres ejendomsmæglere er blandt de foretrukne, når danskerne skal have ny bolig, og der bliver handlet med alt fra lejligheder og villaer til erhvervs- og landbrugsejendomme.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics