Rema 1000 – Aftensmaden klarer næsten sig selv

Home / Rema 1000 – Aftensmaden klarer næsten sig selv

Project Details

Rema 1000

2012

Apps

Med kerneværdier såsom enkelthed og folkelighed med kunden i centrum, ønskede Rema 1000 at få udviklet en app til at bistå de hverdagsritualer, der relaterer sig til indkøb: madplanlægning og madlavning. Appen skulle være til glæde for travle, moderne børnefamilier og alle andre, der bare gerne vil gøre tiden i supermarkedet og køkkenet lidt nemmere.

Springfeed* har bistået med udviklingen af en Android version af REMA1000 for iRoots.

Løsningen

REMA 1000 appen tilbyder et integreret system til administration af madplanlægning, indkøb og madlavning i ét. Den nyeste tilbudsavis er tilgængelig direkte på brugerens smartphone, og en kortfunktion giver overblik over lokaliseringen af de nærmeste butikker.

En indkøbsliste kan oprettes og administreres og bruges som huskeseddel i supermarkedet. Appen indeholder dertil et opskriftsarkiv med masser af spændende, sunde hverdagsretter med vejledning til fremgangsmåde og tilberedning. Arkivet er opdelt i kategorier og bliver jævnligt opdateret med nye opskrifter.

Brugeren kan udvælge interessante opskrifter og tilføje ingredienserne automatisk til indkøbslisten. Der kan også oprettes en madplan for flere dage eller en hel uge med tilhørende opskrifter fra arkivet og indkøbslister tilknyttet.

Nøgleelementer:

  • Brugerdefineret eller automatisk indkøbsliste
  • Brugerdefineret eller automatisk madplan
  • Opskriftsarkiv
  • GPS-lokalisering af butikker
  • Tilbudsavis

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Rema 1000 er en stor skandinavisk dagligvarekæde med mere en 275 butikker i Danmark.
Siden 1994 har kæden været leverandør til dagligdagens indkøb med et stort udvalg af discountvarer. Som virksomhed har REMA 1000 fokus på værdier såsom enkelthed og folkelighed med kunden i centrum.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics