Fra én lønplatform til en anden

Migration af Silkeborg Løn fra eksisterende til ny platform.
Home / Fra én lønplatform til en anden

Project Details

Silkeborg Data

2015

Det offentlige Freelance Softwarekonsulenter

Ved udgangen af 2014 blev det tydeligt for Silkeborg Data, at Silkeborg Løn skulle flytte til en JEE-platformleverandør, da den eksisterende platform ikke længere ville være understøttet.

For at få Silkeborg Løn til at køre på den nye platform inden for en meget hård deadline, havde Silkeborg Data brug for en markant opmanding og stærk teknisk assistance. De bad Mjølner om hjælp.

UDFORDRINGEN

Med arbejdskraft, teknisk assistance og rådgivning har vi hjulpet Silkeborg Data med at migrere front-enden til ​​deres lønsystem, Silkeborg Løn, inden for en meget kort tidsramme. På projekttidspunktet brugte 28 kommuner, 4 regioner og mere end 100 offentlige institutioner Silkeborg Løn som lønsystem. De mange brugere taler for sig selv og gør Silkeborg Data til Danmarks mest succesfulde udbyder af lønsystemer.

Silkeborg Løn tager højde for brugernes behov og er derfor let at navigere. Det var afgørende for Silkeborg Data, at overgangen til en ny digital platform ikke blev en gene for Silkeborg Løns mange brugere.

NY PLATFORM OG ARKITEKTUR

Ved udgangen af 2014 blev det tydeligt for Silkeborg Data, at Silkeborg Løn skulle flytte til en JEE-platformleverandør, da den eksisterende platform ikke længere ville være understøttet.

Med overgangen fra Websphere Application Server 6.0 til JBoss Enterprise Application Platform 5.1.2 har Silkeborg Data opnået en bæredygtig platform, der gør det muligt for dem at levere tjenester af højeste kvalitet til deres kunder.

For at få Silkeborg Løn op at køre på JBoss Enterprise Application Platform 5.1.2 inden for en streng tidsfrist, havde Silkeborg Data brug for mere arbejdskraft og teknisk assistance, og de bad Mjølner om hjælp.

Et samlet antal på 17 personer fra Mjølner trådte til for at hjælpe Silkeborg Data i deres migrationsprojekt.

“At migrere Silkeborg Løn var en kompleks og krævende opgave. Vi havde tillid til, at Mjølners ekspertise og kompetencesammensætning kunne hjælpe os med at nå i mål med opgaven inden for den korte tidsramme. Mjølner har mere end levet op til den tillid. “

– Jesper Palm Mortensen, CTO, Silkeborg Data

FORVALTNING, ARKITEKTUR, UDVIKLING OG TEST

Mjølner var en del af projektet fra starten og bidrog med at løse projektledelse, arkitektur, udvikling og testledelsesopgaver.

Testdelen spillede en særlig vigtig rolle, idet kontinuerlig kvalitetskontrol i de enkelte hold samt på det generelle niveau var afgørende for resultatet.

 “Mjølner var et sandt aktiv i vores migrationsprojekt. Konsulenterne gav et kompetenceløft og et godt match til vores teams. “

– Jesper Palm Mortensen, CTO, Silkeborg Data

Med et stærkt samarbejde, beslutsomheden og et fælles mål flyttede vi en del af Silkeborg Løns front-end fra den eksisterende platform til en ny. Vi blev endda færdige inden fristen. Flytningen var løbende og let for brugerne.

ET STÆRKT RESULTAT GENNEM TEAMWORK

Migrationsprojektet var ikke kun afhængigt af holdets individuelle færdigheder, men også deres evne til at arbejde sammen. Det gode samarbejde mellem Silkeborg Data og Mjølner var en stor del af migrationsprojektets succes.

“Silkeborg Data var imødekommende og samarbejdsvillige. Som følge heraf var vores sammensatte teams meget effektive. Det var en fornøjelse at arbejde som konsulenter for Silkeborg Data. “

– Elmer Sandvad, Presales Manager, Mjølner Informatics

The client

Silkeborg Data har mere end 40 års erfaring inden for løn- og personaleadministration. På projekttidspunktet brugte 28 kommuner, 4 regioner og mere end 100 offentlige institutioner Silkeborg Løn. De mange brugere taler for sig selv og gør Silkeborg Data til Danmarks mest succesfulde udbyder af lønsystemer.

Contact

Joachim Skov

Business Development Manager

jhs@mjolner.dk, +45 41 95 36 24

Contact Joachim for more information on how we can help you

Contact Joachim