Somfy: Intuitiv og naturlig ‘touch’-fjernbetjening

Graphical User Interface development with Somfy.
Home / Somfy: Intuitiv og naturlig ‘touch’-fjernbetjening

Project Details

Somfy

2016

Digital Transformation Embedded User Interface Development Internet of Things Softwarekonsulenter

I mere end fyrre år har virksomheden omdannet folks levende miljøer med automatiske styringer ved at designe og udvikle løsninger, der tilbyder komfort, sikkerhed og energibesparelser.

Vi hjalp Somfy i udviklingen af ​​en fjernbetjening til rulleskodder, persienner og meget mere. Somfys udviklingsgruppe var på udkig efter en software ramme, der gjorde det muligt for dem at lave en intuitiv fjernbetjening med god grafik på den samme type lav-ressource hardware, der blev brugt i tidligere projekter.

UDVIKLING AF EN TOUCH-FJERNBETJENING TIL RULLEGARDINER

Somfy er et franskbaseret verdensførende firma med speciale i automatisk styring af åbninger og lukninger til boliger og bygninger.

I mere end fyrre år har virksomheden omdannet folks levende miljøer med automatiske styringer ved at designe og udvikle løsninger, der tilbyder komfort, sikkerhed og energibesparelser.

Vi hjalp Somfy i udviklingen af ​​en fjernbetjening til rulleskodder, persienner og meget mere.

Somfys udviklingsgruppe var på udkig efter en software ramme, der gjorde det muligt for dem at lave en intuitiv fjernbetjening med god grafik på den samme type lav-ressource hardware, der blev brugt i tidligere projekter.

Somfy var imponeret over en TouchGFX-baseret fjernbetjening og ønskede at lære, hvad TouchGFX kunne tilbyde deres produkt.

Efter en workshop med vores softwareudvikler, Martin, mente Somfy at TouchGFX var det rigtige værktøj til deres nye GUI-udvikling.

 

“Ved at bruge den gratis og fuldt funktionelle evalueringsversion i vores træning og test, opdagede vi TouchGFX’ reaktive, hurtige og kraftfulde evner. Sammen med et stort funktionalitetsområde blev vi overbevist om, at TouchGFX er det rigtige værktøj til vores udvikling.”

– Philippe Partakelidis, Software Group Manager, Somfy.

 

Det var nødvendigt for Somfy, at brugergrænsefladen kunne køre på lav-ressource hardware uden at gå på kompromis med funktionalitet og avanceret design.

 

TouchGFX GUI design.

 

Udover TouchGFX GUI-applikationerne, skulle mikro-controlleren køre den komplette backend-kontrol af fjernbetjeningen.

I samarbejde med vores udviklingsteam sørgede vi for, at den store GUI-applikation kunne køre fejlfrit på en fjernbetjening med væsentlige begrænsninger for strømforbrug og mikro-controller ressourcer i form af computerkraft, RAM og Flash.

Vi har også integreret TouchGFX med Somfys eksisterende software, skabt nye applikationsfunktioner og meget mere.

 

“Vi har fundet meget professionelle og effektive mennesker fra Draupner Graphics under udviklingen af ​​vores produkt i forbindelse med løsning af supportproblemer og outsourcing udviklingsopgaver.”

– Phillipe Partakelidis, Software Group Manager, Somfy.

 

Vi ønsker Somfy det allerbedste ved udgivelsen af ​​fjernbetjeningen og ser frem til fremtidige samarbejder. Ønsker du at lære mere om TouchGFX, gå til vores søsterselskab Draupner Graphics’ hjemmeside her.

The client

Somfy er et fransk verdensførende firma med speciale i automatisk styring af åbninger og lukninger til boliger og bygninger.

Contact

Michael Heegaard

CSO

mhe@mjolner.dk, +45 41 95 36 10

Contact Michael for more information on how we can help you

Contact Michael