Blændende iPad app til Bilbasen

Udviklingen af en simpel, smuk og intuitiv iPad app.
Home / Blændende iPad app til Bilbasen

Project Details

Bilbasen.dk

2013

Interface design Softwarekonsulenter User Experience

I december 2012 præsenterede Bilbasen Mjølner for en udfordring. De havde brug for hjælp til udviklingen af deres nye iPad app, og det skulle være hurtigt. Påsken er højsæson for køb og salg af brugte biler i Danmark, hvilket satte en naturlig deadline. Modtagelsen i App Store og fra eBay's internationale organisation var overvældende, hvilket cementerer værdien af et stærkt og åbent partnerskab.

UDFORDRINGEN

I december 2012 præsenterede Bilbasen Mjølner for en udfordring. De havde brug for hjælp til udviklingen af ​​deres nye iPad app, og det skulle være hurtigt. Påsken er højsæson for køb og salg af brugte biler i Danmark, hvilket satte en naturlig deadline.

eBay, ejer af ​​Bilbasen, har et kompetent in-house iOS-hold, men tiden var knap, og deres egne ressourcer var afsat til andre vigtige projekter på det tidspunkt.

Baseret på en eksisterende iPhone-app hjalp Mjølner Bilbasen med udviklingen af en iPad app til køb og salg af brugte biler. Modtagelsen i App Store og fra eBay’s internationale organisation var overvældende, hvilket cementerer værdien af ​​et stærkt og åbent partnerskab.

 

Browsing søgeresultater

Oprettelsen af ​​Bilbasens iPad app fulgte Mjølners velprøvede proces. Et kernepunkt i denne proces er et meget tæt samarbejde mellem udviklere og designere med et stærk og fælles fokus på kundernes og brugernes behov.

ET VÆRDISKABENDE SAMARBEJDE

Partnerskabet mellem eBay og Mjølner er meget tæt og effektivt, og det omfatter både projekter med Bilbasen og DBA. eBay er en meget lydhør partner, der deler Mjølners fokus på at overholde deadlines og holde informationsflowet højt. Sidstnævnte gør os fleksible, hvilket er et nøgleparameter ved levering af et platformspecifikt produkt af høj kvalitet – til tiden. Bilbasens iPad app er et godt eksempel på dette.

Reklamer for appen blev vist på dansk TV, men frugterne af eBay / Mjølner-samarbejdet sås også uden for de danske grænser. Hvert år holder eBay Motors et stort internationalt topmøde. I leverance året tog General Manager for eBay Danmark, Morten Heuing, iPad-appen med til topmødet. Her fik appen god respons fra hans internationale kolleger.

Du kan læse 5-stjernede anmeldelser og få din egen fantastiske brugeroplevelse ved at downloade Bilbasens iPad app her.

The client

BilBasen.dk er en online markedsplads for køb og salg af alle typer nye og brugte biler, campingvogne, varevogne og busser. BilBasen har i tillæg til almindelige reklamer for bilsalg også en auktion hvor det er muligt at sælge biler til højeste bydende blandt mere end 2000 registrerede forhandlere. Hver måned besøger mere end 450.000 brugere BilBasen.dk i henhold til FDIM, Interactive Media Association.

Contact

Joachim Skov

Business Development Manager

jhs@mjolner.dk, +45 41 95 36 24

Contact Joachim for more information on how we can help you

Contact Joachim