Fremtiden for det intelligente hjem

NXP og Mjølner innoverer hårde hvidevarer oplevelsen.
Home / Fremtiden for det intelligente hjem

Project Details

NXP

2013

Digital Transformation Embedded User Interface Development Interface design Internet of Things

NXP og Mjølner innoverer hårde hvidevarer oplevelsen. Ved at kombinere LCP og TouchGFX teknologi har vi skabt et intuitivt, grafisk ovn interface, der sætter nye standarder for kategorien.
TouchGFX er den teknologiske platformen for vores stærke partnerskab med den hollandske MCU-producent, NXP Semiconductors. Det grafiske framework muliggør skabelsen af hidtil usete brugeroplevelser, når det kommer til touch-baserede brugergrænseflader på energieffektive platforme.

INNOVATIVE HÅRDE HVIDEVARER

Kombinationen af ​​NXPs microcontrollere og TouchGFX-teknologi er det perfekte match. Ved at kombinere de to teknologier kan vi revolutionere hverdagens interaktion med hårde hvidevarer fordi vi kan reducere de omkostninger det kræver at levere højkvalitets touch-baserede brugeroplevelser betragteligt.

Den demo, vi har skabt, er et klikbart eksempel på de muligheder, som vi mener vil være fremtidens indkomstgenerator for hårde hvidevarebranchen. Ovnbrugerfladen er en kombineret hardware og software løsning, der kan anvendes på en række produkter og virksomheder.

Kombination af NXP- og TouchGFX-teknologi i denne ovnbrugerflade giver brugeren en intuitiv og behagelig oplevelse. Det betyder, at vi kan tilbyde den kendte kvalitetsfølelse af en smartphone ved brug af begrænsede hardwareressourcer.

 

HURTIGT FRA IDÉ TIL PRODUKT

Kombinationen af ​​NXP’s hardware og Mjølner software giver os mulighed for at tilbyde en 360 ° løsning, herunder en fysisk MCU, et brugerfladedesign, udvikling og implementering af en brugsoplevelse. Dette gør det muligt for vores kunder at komme hurtigt fra idé til slutprodukt.

Demoen er en manifestation af vores evne til hurtigt at bringe idéer til liv, samtidig med, at vi fastholder højt niveau af kvalitet og levetid.

For at muliggøre den mest intuitive brugeroplevelse, er demoen baseret på brugernes eksisterende oplevelser. Interfacet er baseret på de velkendte fysiske drejeknapper fra traditionelle ovne, samtidig med at det digitale design er enkelt og elegant.

Resultatet er en visuelt appellerende og intuitiv brugergrænseflade, hvor temperatur og timer styres ved hjælp af drejeknapper på berøringsskærmen med cirkulær bevægelse.

The client

NXP Semiconductors er en hollandsk global halvlederproducent med hovedkontor i Eindhoven, Holland. Virksomheden beskæftiger ca. 45.000 mennesker i mere end 35 lande, herunder 11.200 ingeniører i 23 lande.