Tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke med Toimo

Home / Tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke med Toimo

Project Details

Toimo

2018

Apps

Toimo er en platform, der skaber overblik for tolkebrugere og tolke.

Med Toimo kan man som tolkebruger logge på platformen og finde den rette tolk. På samme måde kan man som tolk logge på og få overblik over ledige opgaver, ligesom man kan etablere kontakt til tolkebrugere.

Baggrund

Indtil nu har tolkebrugere skullet i kontakt med mange firmaer og selvstændige tolke, for at kunne finde en ledig tolk. Men hvordan gør man bookingen smartere med den teknologi, der allerede bliver brugt til at gøre hverdagen nemmere for mange? Dette spørgsmål stillede Toimo sig selv, og besluttede at udvikle en platform, der skaber et større overblik for både brugere og tolke.

Med Toimo kan du som tolkebruger logge ind på hjemmesiden og finde præcis den tolk, du har brug for. Måske har du brug for en tolk med en bestemt kompetence, eller måske søger du efter en specifik tolk, som du i forvejen kender og føler dig tryg ved?

Er du derimod tolk, hjælper Toimo dig med at få et overblik over ledige opgaver og sætter dig i kontakt med tolkebrugerne, så du kan få opgaver. Kort sagt sørger Toimo for tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke.

 

Løsningen

Toimo gør det muligt at matche tolk og tolkebruger  – hvor som helst og når som helst.

Som tolkebruger kan du oprette en profil, indtaste lokation og tolkebehov. Derefter vises en liste med mulige match, og du kan herefter sende en forespørgsel. Lige så snart din forespørgsel er accepteret, får du en besked. Du kan også lægge opgaven i en pulje, hvor den første tolk, der matcher dine ønsker, kan tage den.

Som tolk giver løsningen dig mulighed for at se, hvem der har brug for netop din hjælp. Desuden kan du finde andre ledige opgaver, som endnu ikke er accepteret. For at du som tolk kan få dit arbejdsliv til at passe bedst muligt med fritid og familietid, er der ligeledes en kalender, der gør det muligt at indtaste hvilke dage og tidsrum, du kan arbejde.

Toimo tror på, at det frie tolkevalg skaber det bedste match mellem tolkebruger og tolk – og at det skal være så nemt som muligt.

Nøgleelementer:

  • Booking af tolke og tolkebrugere.
  • Planlægning.
  • Administration af bevillinger.

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Toimo skaber kontakt mellem tolke og tolkebrugere via en myndighedsuafhængig platform. De opgaver, som brugerne lægger på platformen, bliver efterfølgende via Toimo bevilliget af en række forskellige myndigheder, således at tolke og tolkebrugere kan fokusere på selve tolkningen.

Contact

Michael Heegaard

CSO

mhe@mjolner.dk, +45 41 95 36 10

Contact Michael for more information on how we can help you

Contact Michael