Underholdning til busturen med Movia Spil

Home / Underholdning til busturen med Movia Spil

Project Details

Wibroe, Duckert & Partners

2012

Apps

Movia ønskede at tilbyde sine kunder lidt underholdning undervejs på rejsen, samt nem adgang til information og opdateringer om drift.

Springfeed* fik til opgave at bistå med udviklingen af en web app, der både omfattede et spil og kundeservice.

Springfeed* har assisteret Wibroe, Duckert & Partners i udviklingen af web appen Movia Spil.

Baggrund

Movia er Danmarks største trafikselskab med 450 buslinjer og 10 lokalbanestrækninger. Hvert år slår 220 mio. passagerer sig ned i sæderne.

For mange danskere involverer hverdagen pendling med kollektiv trafik til og fra arbejde og fritidsaktiviteter. I den sammenhæng er det Movias fornemste pligt at sikre punktlighed og højt serviceniveau for deres kunder.

I 2012 ønskede Movia netop med dette for øje at tilbyde sine kunder lidt underholdning undervejs på rejsen samt nem adgang til information og opdateringer om drift. Springfeed fik til opgave at bistå med udviklingen af en web app, der både omfattede et spil og kundeservice.

Springfeed har assisteret Wibroe, Duckert & Partners i udviklingen af web appen Movia Spil.

Løsningen

Movia Spil er en mobil hjemmeside til alle platforme, hvor brugerne har mulighed for at spille “Hvor er bussen?”, mens de venter på deres bus. Spillet er enkelt og ligetil. Det handler om at trykke på flest mulige busser, der kører ned fra toppen af skærmen, på 15 sekunder uden at ramme andre fartøjer. Hver uge udloddes en præmie til den bruger, der har højeste score. Udover at spille kan brugeren blive informeret via SMS om hvornår den næste bus kommer til et givent stoppested, tilmelde sig Movias mobilportal eller blive informeret hvis deres primære buslinje er forsinket eller køreplanen ændret. Brugeren kan også blive viderestillet til Movias primære app.

Nøgleelementer:

  • Spil: “Hvor er bussen?”
  • Highscore og nedtælling
  • Præmieudlodning og lodtrækning
  • Tilmelding til Movias mobilportal
  • Viderestilling til Movia app

*Springfeed er et dansk app-bureau med hovedsæde i København. I 2019 blev Springfeed opkøbt af Mjølner Informatics A/S.

The client

Wibroe, Duckert & Partners, også kendt som WDP, er et danskejet marketing og reklamebureau, der flere gange er blevet placeret som nummer 1 på Børsens Nyhedsmagasins liste over Danmarks mest kreative reklamebureauer.

Contact

Sales at Mjølner Informatics

sales@mjolner.dk,

Contact Sales at Mjølner Informatics for more information on how we can help you

Contact Sales at Mjølner Informatics