UI design potentialet realiseret på PsiControls Hardware – “Det er perfekt”

Verdensklasse GUI-design til PsiControls nyeste demo-enhed.
Home / UI design potentialet realiseret på PsiControls Hardware – “Det er perfekt”

Project Details

PsiControl

2019

Embedded User Interface Development Interface design User Experience

Mjølner Informatics udviklede verdensklasse design, klar til implementering på PsiControls nyeste demo-enhed, beregnet til udstilling på tekniske messer i hele Europa. Resultatet var en flot demo med et iPhone-lignende udseende, implementeret på omkostningseffektiv hardware.

Belgiske PsiControl udvikler og producerer skræddersyede Human Machine Interfaces (HMI) og fjernbetjeninger. De fokuserer på at skabe det bedst mulige forhold mellem god brugeroplevelse og pris. Derfor valgte de at arbejde sammen med Mjølner Informatics, en ekspert i platformsoptimering med verdensklasse UI-design.

 

Realiser dit hardwares potentiale med UI design

Opgaven for Mjølner var en animeret HMI-demo med en buet touch-screen. Udfordringen var at skabe et særpræget design til demoens grafiske brugergrænseflade (GUI). Designet skulle inkludere ’swipe’, ’scroll’ og ’drag’ muligheder, og så var touch-screenen buet.

 

Målet var at illustrere og realisere potentialet i PsiControls hardware; hvad kan et sofistikeret design gøre for et stykke hardware?

Jo, sammenlign det med, hvad en god film gør for et tv. Det realiserer dets potentiale og skaber en magisk oplevelse. Det gør Mjølner med smukt design, klar til at implementere på omkostningseffektiv hardware.

 

Perfekt design med maksimal ydeevne

“Mjølner skabte verdensklasse design og implementering af avanceret grafik med maksimal ydeevne på vores energieffektive hardware display. Vi står tilbage med en fantastisk brugervenlig og grafisk oplevelse på vores enhed – et produkt, der vil imponere vores kunder, “siger PsiControls produktchef, Jan Servaes.

Samarbejdet med PsiControl gik let via Skype-møder. Da designet var tæt på færdig, blev der planlagt en Skype-session, så PsiControls produktchef kunne gennemgå designet. “Det er perfekt. Komplimenter til Mjølners UI designere – de er meget talentfulde,” sagde han.

Derefter var det færdige produkt hurtigt klar til fremvisning på en stor tech messe i Frankfurt.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om denne type løsning, er du velkommen til at kontakte vores Business Development Manager på dette projekt, Lasse Skov på lsk@mjolner.dk.

The client

PsiControl er et belgisk selskab, en del af Picanol-koncernen, markedsleder i vævemaskiner. PsiControl udvikler og producerer specialfremstillede controllere, HMI og touch-enheder. PsiControl integrerer faciliteter til design af controllere sammen med in-house elektronisk produktion og montering.

Contact

Lasse Skov

Business Development Manager

lsk@mjolner.dk, +45 29 44 43 77

Contact Lasse for more information on how we can help you

Contact Lasse