COVID-19

Vi leverer og arbejder præcis som vi plejer – for de fleste af os nu bare hjemmefra.
Home / COVID-19

KÆRE SAMARBEJDSPARTNER

Udgivet fredag d. 13.marts. Senest opdateret mandag d. 20. april.

Som alle andre virksomheder i Danmark, gør vi her på Mjølner alt hvad vi kan for at bidrage til den fælles opgave det er, at få begrænset de konsekvenser COVID-19 får for vores land og resten af verden. Det gælder både for folkesundheden og samfundsøkonomien.

Vi leverer og arbejder præcis som vi plejer – for de fleste af os nu bare hjemmefra.

Vi er alle tilgængelige pr. telefon, mail og Skype og har de rette internetforbindelser, VPN-adgange, udstyr mm. til at udføre og levere vores arbejde som sædvanligt.

Torsdag d. 12. marts blev brugt på at tage kontakt til samarbejdspartnere og kollegaer, for at sikre at vi har alle ombord med alt det, der kræves for at levere det planlagte arbejde, der skal udføres den næste tid. Og levere, det kan vi, præcis som altid.

Det har været rørende at opleve den store forståelse, vi har mødt fra vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere i disse dage. Tak for det!

Vi vil efter behov holde jer informeret, efterhånden som tingene udvikler sig.

Såfremt du har spørgsmål, må du endelig tage fat i din sædvanlige Mjølner-kontakt. Du er også velkommen til at ringe på vores hovednummer: +45 70 27 43 43, der er åbent som det plejer, fra 8.00-16.00 (15.30 om fredagen) eller orientere dig her på mjolner.dk og vores LinkedIn-side.

Vi glæder os til fortsat at samarbejde med jer.