Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

DEVOPS ENGINEER

Er du nysgerrig af natur, elsker du nye projekter og sætter du dig let ind i de nyeste teknologier? Skal du være med til at fortsætte opbygningen af Mjølners nye Cloud & AI afdeling og udtænke koncepter, som skal sætte Mjølner på Danmarkskortet inden for cloud og DevOps? Så læs videre – vi søger flere DevOps profiler fra junior til senior niveau.

Din Mjølner-hverdag 

Som vores nye DevOps Engineer i Mjølner, bliver du en del af vores Cloud & AI afdeling. Afdelingen er stadig i opstartsfasen, så du kan være med til at sætte retningen. Vi anvender mest Microsoft teknologier, fx Azure, Azure DevOps, og funktioner eller services i C#/.NET, men vi har naturligvis også fokus på open source som Terraform, Kubernetes, Helm, Flux, Grafana-stakken, mm. Vi skal ramme kunderne med den cloud native modenhed, som de har behov for; det er fx for nogle Kubernetes og for andre app services i Azure. Afdelingen har derudover fokus på data platforme, herunder håndtering af store datastrømme med Kafka. 

I Mjølner er vi nørdede omkring vores fagligheder, derfor prioriterer vi udvikling højt. Vi er organiseret i faglige guilds, som jævnligt mødes for at vidensdele på tværs af projekter og kunder. Du har selv stor indflydelse på hvilke guilds, du ønsker at være en del af, og kan på den måde præge din egen udvikling og karrierevej. 

Uanset om du har din daglige gang hos Mjølner eller hos kunden, har du en stærk tilknytning til Mjølner. Dit bagland, står klar at hjælpe, hvad end det er teknisk sparring, eller andet du har brug for, og din leders fornemste opgave er ligeledes at sikre din motivation og faglige udvikling. Mjølner-ånden er vigtig for os, og derfor mødes alle kollegaer på Mjølners kontor hver fredag til fælles morgenmad og fredagsbar efter arbejde, for de der har lyst. 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som datalog eller softwareingeniør og nogle års erfaring som softwareudvikler.  Er du bekendt med principper som IaC, GitOps CI/CD, high availability og disaster recovery, samt teknologier som Azure, Kubernetes og Terraform er det bestemt et plus. Vigtigst er det dog, at du har en stor interesse for DevOps.  

Hvad kan Mjølner tilbyde dig?  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for at der skal være tid til familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde. Vi tilbyder desuden en 37 timers arbejdsuge med flextid, så ekstra tid afspadseres. 

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har adskillige udvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx fester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater, samt deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi løbeklub, cykelklub og vores eget fitnessrum, som mange kollegaer benytter sig af før -, midt på – eller efter arbejdsdagen.  

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores  kulturprofil

Interesseret?  

Send dit CV ved at klikke på Ansøg-knappen til højre på denne side. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Senior Recruitment Partner Louise Houlberg på LHH@mjolner.dk. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 

TILTRÆDELSESDATO
Start hurtigst muligt

ARBEJDSSTED
Finlandsgade 10, Aarhus N

STILLINGSTYPE
Faste stillinger

ARBEJDSTID
37 timer

KONTAKT
Louise Houlberg Høy 
Recruitment Partner
E-mailMjølner logo