Bliv klar til den nye persondataforordning

Home / Seminar / Bliv klar til den nye persondataforordning
When

Mon 05 Sep, 2017 8:00am - 9:00am

Where

Mjolner Informatics Finlandsgade 10 8200 Aarhus N

Bonus

Fresh coffee and a light breakfast will be served

Price

This event is free! Save your seat today, (SU: Mon 01 Sep 2017)

5. september kl. 8.30-10.00: Start dagen med ny viden, så du kan blive klar til at EU’s nye persondataforordning træder i kraft d. 25. maj 2018. Vi har allieret os med CLEMENS, og vi har kloge mennesker på scenen og varm kaffe på kanden.

Med EU’s nye persondataforordning bliver der fra d. 25. maj 2018 stillet nye krav til håndteringen af persondata hos private virksomheder, foreninger, offentlige myndigheder m.fl. Hvis kravene ikke overholdes, kan det medføre store bøder og andre markante konsekvenser.

For de fleste er der en del at få styr på inden 25. maj, og mange har svært ved at finde ud af, hvordan de skal gribe forberedelsesarbejdet an.

For at gøre det lettere for dig og din organisation at håndtere de nye regler, har vi inviteret advokaterne Tommy Angermair og Pernille Jespersen fra CLEMENS som er blandt de mest praktisk erfarne eksperter i persondatalovgivningen, på scenen.

Hvem er seminaret for?

Den nye persondataforordning vedrører alle virksomheder, offentlige myndigheder, foreninger m.fl. i Danmark. Seminaret her, er rettet mod dig, der sidder med ansvaret for, eller som har en central rolle i forhold til, jeres virksomheds håndtering af de nye krav som følge af persondataforordningen. Seminaret er åbent og gratis for alle interesserede.

Don’t miss out save your seat today

Seminaret er åbent og gratis for alle interesserede

Det får du med hjem

Indledningsvis giver Tommy og Pernille en kort introduktion til de kommende regler. Herefter bruger Tommy og Pernille deres betydelige praktiske erfaringer til at blive konkret ift. hvordan du kan komme igang med forberedelsesarbejdet. Du får:

  • Konkret viden om de vigtigste aspekter af nye persondataregler
  • Vejledning i, hvordan I med fordel kan planlægge og komme i gang med jeres compliance indsats
  • Råd til hvordan I kommer i mål på en pragmatisk måde
  • Indblik i de vigtigste praktiske erfaringer Tommy og Pernille allerede har gjort sig i arbejdet med håndteringen af persondataforordningen for en række virksomheder.

Our speakers

Pernille Jespersen

Title: Advokat

Company: Clemens

LinkedIn

About:

Pernille Jespersen, Advokat ved CLEMENS. Lang erfaring som persondataretekspert, bl.a. som ansvarlig for Bestsellers globale persondata compliance.

Tommy Angermair

Title: Partner

Company: Clemens

LinkedIn

About:

Tommy Angermair, Partner i CLEMENS. Leder af CLEMENS persondatateam, har været ekspert i persondataret siden 2004. Tommy Angermair, Partner i CLEMENS. Leder af CLEMENS persondatateam, har været ekspert i persondataret siden 2004.

Save me a seat