Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Kom i mål med din Internet of Things Business Case

Pumpen justerer sin kapacitet i overensstemmelse med forbrugsdata i realtid, vindmøllen fortæller serviceteknikeren at den skal serviceres og lageret holder sig selv opfyldt. Dette er bare et udsnit af det teknologien Internet of Things kan gøre til virkelighed.

Industrien står ved en milepæl. Når først vi får åbnet for den værdiskabelse, der ligger i de muligheder, som Internet of Things giver, så er der ingen interesse i at vende om. Vi kan effektivisere, optimere og servificere den danske industri i en grad, som vi ikke har set før. 

Den gode Business Case

Som med alle andre nye initiativer er det vigtigt at etablere en solid Business Case først. Business Casen skal tage stilling til, hvad det koster (fx app udvikling, hosting, vedligehold, interne ressourcer, træning, osv.), hvad man sparer, og hvor hurtigt det nye projekt viser grønne tal.

Mange virksomheder er i dag i gang med at tage Internet of Things til sig. Men som ofte, når det kommer til nye teknologier og vanebrud, så kan det være svært at komme i gang. Hvad er egentlig den gode Business Case for din virksomhed i forhold til Internet of Things?

Gratis Template

Vores Internet of Things eksperter har lagt hovederne i blød og brugt deres domæneviden, teknologiske kendskab og kommercielle erfaring til at udvikle en Internet of Things Business Case Template. Den vejleder dig og sørger for, at du både får de kvantitative og kvalitative aspekter med i dine overvejelser omkring Internet of Things.

Hvis du kunne tænke dig at komme nærmere en Business Case for din virksomheds Internet of Things-projekt, så er det her du skal starte.

Få din gratis Internet of Things Business Case Template her

Tag meget gerne fat i os, hvis du har brug for yderligere rådgivning og sparing.

Kontakt Lasse Skov på: lsk@mjolner.dk eller +45 29 44 43 77.

Mjølner logo