Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Stærk kommerciel profil med it-baggrund: Kristian Hjort-Madsen indtræder i Mjølner Informatics bestyrelse

Kristian Hjort-Madsen skal være med til at styrke Mjølner Informatics forretning med fokus på snitflader til Norlys, geografisk ekspansion og opdyrkelse af nye teknologier, hvor især kunstig intelligens spiller en stigende rolle.

Software og designhuset Mjølner Informatics har udpeget Kristian Hjort-Madsen som nyt bestyrelsesmedlem, og han kommer med stor erfaring og ekspertise inden for it- og forretningsudvikling i bl.a. den finansielle sektor. De seneste 10 år har Kristian været it- og teknologidirektør i store, danske organisationer som fx Alm. Brand, PFA og BEC. Her har han drevet strategiske initiativer, der har styrket digitaliseringen og moderniseret forretningsgange.

Niels Duedahl, CEO i Norlys og bestyrelsesformand hos Mjølner Informatics, byder Kristian varmt velkommen.

“Kristian skal være med til at drive vores kommercielle agenda, hvor bl.a. kunstig intelligens kommer til at spille en stadig større rolle. Vi ser frem til at sætte Kristians dybe forståelse for området og konkrete erfaring med at implementere AI-løsninger i spil hos Mjølners kunder. Kristian er strategisk visionær og har skabt og forankret løsninger for store danske virksomheder, derfor ser vi frem til, at han bliver en del af Mjølner,”

fastslår Niels Duedahl

Sidste år var Kristian med til at sikre Wilkes pris for Bedste Digitale Kundeservice til Alm. Brand. Det skyldtes bl.a. en AI-løsning, der ved hjælp af intelligente chatassistenter sikrer kunderne øjeblikkelig hjælp og højner kvaliteten i kunderådgivningen.

Dyb faglighed og forretningsdrevet mindset skaber magien

Kristian Hjort-Madsen, der i dag arbejder som rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem, overtager pladsen i Mjølner Informatics bestyrelse efter Anders Bauditz, der ønsker at fokusere mere af sin tid på rollen som CEO i Norlys Energy Trading. Kristian Hjort-Madsen ser et stærkt match i Mjølner, da han brænder for softwareudvikling i et forretningsperspektiv.    

“Jeg har længe kendt Mjølner som nogle af Danmarks dygtigste softwareudviklere. Deres dybe faglighed er fundamentet for at kunne søsætte nye, spændende teknologiprojekter, som gør en forskel. Når man ser ud ad vinduerne i Mjølners hovedkvarter i Aarhus, kan man se universitetet, hvor virksomheden udspringer fra. Jeg kommer selv fra en forskningsbaseret baggrund og har erfaret, at den sande magi opstår, når dyb faglig viden og et forretningsdrevet mindset forenes. Og det gør det hos Mjølner,”

siger Kristian Hjort-Madsen

Som nytiltrådt bestyrelsesmedlem har Kristian Hjort-Madsen et særligt fokus på samarbejdet med Norlys, der, udover at være ejer af Mjølner Informatics, også er virksomhedens største kunde. Med Norlys’ opkøb af Telia Danmark står koncernen over for at etablere et helt nyt forretningsområde.

Kristian Hjort-Madsen kommer med erfaring fra den anden side af skrivebordet, når det kommer til at håndtere en stor it-leverandør, som Mjølner er for Norlys. Kristian er bosat i København og har også til opgave at styrke relationen til Mjølners kunder uden for Jylland, hvor der stadig er et stort vækstpotentiale.

“Jeg ser frem til fortsat at udvikle Mjølner sammen med den øvrige bestyrelse og ledelsen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at møde nogle af de mange dygtige specialister, der udgør rygraden i Mjølner. Jeg er selv lidt af en nørd og er bl.a. frivillig i Coding Pirates, hvor jeg hver uge er med til at undervise 90 børn og unge i kodning. Så jeg sætter stor pris på at arbejde sammen med mennesker, der er passionerede omkring deres fag,”

afslutter Kristian Hjort-Madsen

Blå bog Kristian Hjort-Madsen

2024: Selvstændig rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem

2018-2023: CCO/CDO/CIO og Group EVP i Alm. Brand med ansvaret for virksomhedens 500.000 privatkunder, herunder produkter, prissætning, salg, marketing, kundeservice osv.

2017-2018: CIO og SVP i PFA, Danmarks største kommercielle pensionsselskab.

2013-2016: CTO/COO og SVP i BEC, full service it-hus til finanssektoren. 

2011-2012: Management Consultant / Service Line Manager i Accenture

2006-2011: Chief IT Architect / Chief Advisor i Finansministeriet

Kristian Hjort-Madsen, der er 46 år, har en kandidatgrad i Information Systems fra IT-Universitet i København og en ph.d. fra samme sted. Han er bosat i København sammen med sin hustru og deres tre børn.

Mjølner Informatics bestyrelse består af:

  • Bestyrelsesformand Niels Duedahl, CEO hos Norlys
  • Morten Bilgrav Mathiasen, CIO hos Norlys
  • Kristian Hjort-Madsen, Rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem
  • Henrik Tufvesson, Senior Partner hos Implement Consulting Group

Medarbejdervalgte medlemmer:

  • Agnete Horup, Senior UX Consultant hos Mjølner Informatics
  • Søren Thestrup Hansen, Senior Software Developer hos Mjølner Informatics

Mjølner logo