Løsninger

Vores løsninger er klar til brug og lige til at putte i kurven.
Home / Løsninger

VÆLG EN FÆRDIG LØSNING DER MATCHER DIT BEHOV

Arbejdet for vores kunder foregår altid på tværs af de fagligheder vi har i huset. Og når vi arbejder sammen på tværs af vores fagligheder opstår der ofte nye og skæve produkt- og løsningsideer. Ikke alle ideer er lige gode, men indimellem opstår der noget som vi mener er en investering værd. Efter megen finpudsning havner de så her, som færdige løsninger du bare kan tage ned fra hylden.

Hidtil rummer listen to løsninger: En Virtual og Augmented Reality-platform, der sætter dig i stand til at teste og verificere produkter på udviklingsniveau uden at tænde produktionsapparatet (denne kommer snart op på siden her). Og et software framework, der kan få selv ganske små processorer til at køre touch-baserede grafiske brugergrænseflader som en smartphone.

MED EN LØSNING FRA OS FÅR DU ALTID

Et produkt der lever op til den ansete Mjølner-kvalitet og er klar til brug fra dag ét.

Et produkt der gør brug af moderne teknologi og har brugeren i centrum.

Et produkt der styrker din forretning, og samtidig sikrer vi at du kommer godt fra start.

TOUCHGFX: MAXIMAL GUI PERFORMANCE

TouchGFX er et unikt software framework, der gør det muligt at udvikle grafiske brugergrænseflader der tilsvarer det vi kender fra vores smartphones og wearables, men på meget mindre processorer. Kort sagt: Maximal performance med et minimalt strømforbrug, en lav kost pris og en lang levetid.

På Mjølner har vi udviklet den software der i sidste ende er blevet til TouchGFX. I dag er TouchGFX en del af vores søsterselskab, Draupner Graphics.