SEIDR

Udnyt vores Virtual Reality-platform og sæt tempo på din produktudvikling.
Home / Løsninger  / SEIDR

SÆT FART PÅ DIN PRODUKTUDVIKLING MED VORES VIRTUAL REALITY-PLATFORM

SEIDR er en Virtual Reality-platform, der gør det muligt for produktionsvirksomheder at teste og validere deres produkter digitalt i relevante omgivelser ved hjælp af Oculus Rift og Google Daydream.

SEIDRs omgivelsesbibliotek giver produktudviklere og andre testere en review- og testoplevelse, der matcher slutbrugerens kontekst. Med Virtual Reality får R&D-teams, der arbejder på tværs af landegrænser også mulighed for at arbejde side om side. Alt sammen i et brugervenligt og virtuelt miljø. SEIDR er den perfekte tilføjelse til enhver produktionsvirksomheds R&D-værktøjskasse.

Vores kreative VR/AR/MR samarbejde, VRLAB, er hjernen bag SEIDR. Med en stærk blanding af hardcore udviklere, User Experience-eksperter og digitale designere har VRLAB forvandlet en god idé til denne stærke Virtual Reality-platform for en stor international kunde. Platformen er nu også klar til at styrke andre kunders produktudvikling.

SÅDAN VIRKER SEIDR: FEJL TIDLIGT, FEJL BILLIGT – GENTAG OG FÅ DIT PRODUKT PÅ MARKEDET HURTIGERE

1. Opstart

Skaf en 3D-model af dit nye produkt, definér animationer og lyde og skab en interaktiv display prototype. Du sætter det nemt op med SEIDR.

2. Testpersoner

Find de interessenter du skal bruge til at validere og teste dit produkt. Lokalitet er ikke en forhindring. Du skal blot invitere dem ind i dit virtuelle miljø.

3. Vælg scene

Vælg en omgivelse fra vores omgivelsesbibliotek, der passer til dit produkts brugskontekst.

4. Upload

Upload din 3D-model til Virtual Reality-platformen SEIDR, tag dine Virtual Reality-briller på og start oplevelsen.

5. Interaktion

Et klikbart display-lag på dit virtuelle produkt sikrer, at du kommer så tæt på den fysiske produktoplevelse som muligt. Der er interaktion mellem model, miljø og det interaktive display.

6. Feedback

Indsaml feedback og kom i gang med arbejdet på din næste produkt-iteration. Gentag indtil du når et produkt, der er værd at starte din produktionslinje op for.

TEST DEN FYSISKE KVALITET AF DIT PRODUKT UDEN AT STARTE FYSISK PRODUKTION

 

En produktudviklingsproces er dyr. Der er behov for meget review og test, og der er mange interessenter der skal høres for at finde frem til det ene produkt, der er værd at sætte i produktion. Med SEIDR kan du teste dine idéer meget tidligt i udviklingsprocessen, og du kan på den måde springe dele af den tidskrævende produktudviklingsprocess over. Dermed får du hurtigere dit produkt på markedet.

De fleste R&D-teams, beslutningstagere – eller endnu bedre – slutbrugere, behøver ikke mere end denne virtuelle oplevelse for at give dig feedback på produktet.

MAKSIMER R&D-OUTPUT OG MINIMER DIN TIME-TO-MARKET

 

Vores Virtual Reality-platform SEIDR gør det muligt for produktionsvirksomheder at overhale sine konkurrenter ved at gøre dele af produktudviklingsprocessen virtuel. SEIDR minimerer R&D-udgifter, time-to-market og kommunikationsbarrierer i teams, der arbejder fra forskellinge lokationer.

Teknologi: Google Daydream, Oculus Rift, Unity.

Kasper Mathias Svendsen
Senior User Experience Konsulent

Har du spørgsmål eller brug for mere information om SEIDR? Giv Kasper et kald.