Om Mjølner

Gennem softwareudvikling og brugervenligt design, skaber vi værdi for dig og dine kunder.
Home / Om Mjølner
100
Teknologier
5000
Følgere
180
Eksperter
33
Års erfaring

INNOVATIV SOFTWARE & DESIGN – SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

 

Vi brænder for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. Vi skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til din forretning nu og i fremtiden.

Vi er en it-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller os ud fra mængden, og vi imødekommer jeres behov – uanset hvilken fase af it-udviklingen I er i.

Vores kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. De kan alle leveres i form af både projekter og konsulenter.

SOFTWAREUDVIKLING DER SKABER VÆRDI FOR DINE KUNDER

Din succes er vores succes, og vi sikrer at du når dit fulde potentiale. Med mange års erfaring ved vi, at den bedste måde at skabe værdifulde digitale produkter på, er ved at sætte kunden i højsædet. Med dette princip in mente, hjælper vi en bred vifte af virksomheder med at nå deres fulde potentiale gennem vidensbaseret design og softwareudvikling.

FRA IDÉ TIL DIGITALT PRODUKT

Vi sætter en ære i at lære din forretning, dine kunder og din kontekst at kende. Teknologi udvikler sig hele tiden, og det er vores opgave at sikre at din forretning er med helt fremme. Med vores viden om din virksomhed og vores tilgang til innovation, tager vi dig fra idé til digitalt produkt. Vores produkter vil gøre dine kunder glade og hjælpe din forretning med at vokse. Vi hjælper dig med at tænke stort, men starte småt.

MJØLNER-ÅNDEN

Hos Mjølner får du mere end bare konsulenter afsat til dit projekt. Vi bruger hinanden som sparringspartnere og deler erfaringer, viden og ekspertise i vores daglige arbejde. Som kunde giver det dig mere end 100 kreative teknologiske hjerner. Samarbejde udgør den fælles Mjølner-ånd – vores største styrke og din største gevinst.

DIVERSITET I ARBEJDE

Med vores unikke samling af medarbejderkompetencer, kan vi tilbyde dig hele pakken. Hvad end du skal bruge en digital designer, softwareudvikler, projektleder, Data Scientist eller en User Experience-ekspert, så er du kommet til det rette sted. Vi dækker alt fra forretning til platform-specifik udvikling, og vi giver dig 360 graders løsninger. Du får en fleksibel og pålidelig partner, der kender mulighederne indenfor din tidsramme og dit budget.