Skip to main content

KOM I MÅL MED DINE DIGITALE AMBITIONER

Vi får vores kunder fra idé til værdiskabende digitale produkter. Vores faglige diversitet er vores største styrke, og med over 300 eksperter kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

SENIOR .NET DEVELOPER TIL MJØLNER AARHUS

Er du softwareudvikler med faglig tyngde inden for nyeste .Net? Ønsker du at dygtiggøre dig sammen med kompetente kollegaer, samtidig med at vi har det sjovt? Så er det muligvis dig vi søger til Mjølners team af dygtige backenders.

Din Mjølner-hverdag

Som backend udvikler i Mjølner bliver du en del af den største faglighed hos Mjølner, som primært fokuserer på .Net og Java udvikling, sikkerhed, arkitektur og DevOps.

Du vil som udgangspunkt indtræde i en konsulentrolle, hvor du vil blive tilknyttet en opgave hos én af vores spændende kunder. Den typiske arbejdsuge vil bestå af ca. 2-3 dage onsite hos kunden, og resten af dagene vil du kunne løse dine opgaver enten hjemmefra eller fra kontoret på Finlandsgade 10. På sigt kan der også være mulighed for at indgå i et internt Mjølner projektteam eller produktteam. Du vil under alle omstændigheder kunne dygtiggøre dig indenfor et bredt spektrum af teknologier og blive koblet på mange spændende opgaver indenfor vidt forskellige brancher. Blandt andet har vi lige nu opgaver indenfor den grønne omstilling, finans og medie.

Typisk vil en konsulentopgave have en varighed af 6-12 måneder, og du vil i mange tilfælde have andre Mjølner kollegaer, som er tilknyttet den samme kunde. Uanset hvor du har din daglige gang, har du en stærk tilknytning til Mjølner og et bagland, der er klar til at hjælpe, hvad end det er teknisk sparring eller andet, du har brug for. Fx mødes alle kollegaer hver fredag til fælles fredagsmøde med morgenmad og deler spændende nyheder med hinanden.

Dine personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som datalog eller softwareingeniør, men det kan også være, du har opbygget dine kompetencer på anden vis. Du skal have solid erfaring med moderne .Net eller Java udvikling (gerne 7-8 år), så du er i stand til selvstændigt at varetage udviklingsopgaver.

Derudover har du nok erfaring med ting som Microservices, Terraform, Kubernetes, Azure/AWS eller CI/CD. Vigtigst er dog, at du har lyst til at udvikle din faglighed i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Vi ser også gerne at du er nysgerrig og at du gerne vil gå i dialog med interne og eksterne stakeholders – teknisk og forretningsmæssigt  og bidrage med din viden og erfaring.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Du tilrettelægger selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol. Vi rummer det hele menneske, hvilket for os betyder, at vi har respekt for familie og fritid.

I Mjølner er vi nørdede omkring vores fagligheder, hvorfor faglig udvikling prioriteres højt. Vi er organiseret i faglige guilds som jævnligt mødes for at vidensdele på tværs af projekter og kunder. Du har selv stor indflydelse på hvilke guilds, du ønsker at være en del af og kan på den måde præge din egen udvikling og karrierevej.

Vi prioriterer hinanden og vores sociale fællesskab. Derfor kan du, hvis du har lyst, blive en del af en række udvalg. Uanset hvad bliver du inviteret til arrangementer som: Chippen-i-dippen (fredagsbar), biograf- og teaterture, sommer- og julefest, LAN og mange, mange flere.

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret? 

Send dit CV ved at klikke på Ansøg-knappen til højre på denne side.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mette Ravn på mra@mjolner.dk eller Morten Damgaard Mikkelsen på mmi@mjolner.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

TILTRÆDELSESDATO
Start hurtigst muligt

ARBEJDSSTED
Finlandsgade 10, Aarhus N

STILLINGSTYPE
Faste stillinger

ARBEJDSTID
37 timer

KONTAKT
Louise Houlberg Høy 
Recruitment Partner
E-mailMjølner logo