Apps

Agil skræddersyning af din app - et organisk og levende produkt.
Home / Services  / Apps

“Der er en app til det…” er nærmest blevet en fast vending i vores sprog. Apps har, med andre ord, slået sig fast som en af de mest populære måder både at effektivisere og øge salget for virksomheder verden over.

En app – eller applikation – er et stykke software, som installeres på mobile enheder som f.eks. din smartphone eller tablet. Den er elsket og nærmest blevet en uundværlig del af vores hverdag. Prøv selv at tænke din dag igennem. Alt ligefra dit vækkeur, din kalender, vejrudsigten, chat-programmet, mailboksen, indkøbsmuligheden, banken, fitness trackeren, osv. Alle har du lige ved hånden.

Apps er ikke noget nyt fænomen, og derfor er teknologien og den viden, der kræves til at udvikle dem, meget veludviklet og specialiseret. Der findes forskellige typer – Native, Web og Hybrid – og ligesom med alle andre produkter, findes der også mange forskellige niveauer af kvalitet, afhængig af budget og mål.

Med nogle af Danmarks mest erfarne app-udviklere som en del af holdet, ved vi hos Mjølner hvordan vi bedst hjælper dig og din forretning med app-ambitionerne.

SÅDAN SKRÆDDERSYER VI DIN APP: PROCESSEN

1. Ideudvikling

Den gode idé til en app opstår hos dig – inspireret af din hverdag. Du kommer til os med dine tanker, og sammen optimerer vi din idé. Med dit originale koncept i centrum, taler vi om hvad der skal til for at realisere det, så du får størst fordel af teknologien.

2. Grafisk fremstilling

Sammen med vores erfarne grafikere, gør vi din idé håndgribelig. Dine eventuelle ønsker til visuelt udtryk bliver taget med, når vi udvikler et udkast til den grafiske fremstilling. Brugervenlighed og æstetik er her i centrum.

3. Designfastlæggelse

I samarbejde med dig, beslutter vi os for det rigtige design for din app. Endelige prioriteringer afklares, og vi aftaler det fremadrettede udviklingsforløb nærmere. Forretningsforståelse og effektivitet er nøgleord i planlægningen.

4. Programmering og test

Vores dygtige udviklere går i maskinrummet for at programmere din app. Appen testes grundigt, og indhold og funktionalitet kvalitetssikres. Løbende sparrer vi med dig og rapporterer om relevante fremskridt.

VI HAR LAVET ET HAV AF INSPIRERENDE APPS. HER ER ET UDVALG:

Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Giv Michael et kald.