Data Insights

Udnyt dine data til fulde og styrk din forretning.
Home / Services  / Data Insights

Med discipliner som Big Data, Data Mining og Machine Learning kan vi erstatte dine mavefornemmelser med hardcore fakta. Fordi viden leder bedre!

Virksomheder kan opnå effektivisering og reducerede omkostninger ved at udnytte de data der ligger bag deres processer.

Med Big Data, Data Mining eller Machine Learning kan du udnytte dine data på nye måder. Vil du gå fra at træffe beslutninger baseret på din mavefornemmelse til at lægge din tillid til reproducerbare algoritmer? Kunne du tænke dig at forbedre din produktion eller dine processer med data? Vil du forstå, hvad Data Insights kan gøre for din forretning? Ja, så kan vi hjælpe dig!

Vores hold af Data Scientists kan hjælpe dig med succesfuldt at implementere Data Insights i din forretning.

Fra identificering af muligheder i dine data og udvikling af prototyper, til udnyttelse af algoritmer i systemer og Cloud udrulning til Internet of Things apparater, kan vi klare det hele.

Vores ydelser dækker hele Data Insights-rejsen, og derfor kan vi hjælpe dig hele vejen fra idé til digitalt produkt. Fra idéfase til prototyping og Proof of Concept, til endelig teknisk implementering.

 “Vi dækker alle aspekter af datarejsen. Vi kombinerer kompromisløs gravermentalitet med dybe implementeringskompetencer og fokus på slutbrugeren.”

FRA DATA TIL FORRETNINGSKRITISK INDSIGT

I dag er landbrug en global industri. Det udfordrer landmændene, der bliver nødt til at tilpasse deres forretning så den bliver mere rentabel og effektiv end nogensinde før. SEGES indsamler massive mængder data, der indeholder detaljerede oplysninger om alle aspekter af dansk landbrug. Ved at sammenkoble disse data på den rigtige måde, åbnede vi et stort og forretningskritisk potentiale, der kan give danske landmænd en global konkurrencefordel.

DET KAN VI MED DATA INSIGHTS GØRE FOR DIG:

Big Data, Data Mining og Machine Learning.

Algoritmeudvikling, dataoptimering og Analytics Deployment.

Dataanalyse, datavisualisering og dataarkitektur.

Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores Data Insights services? Giv Michael et kald.