Digital transformation

Lad os forvandle dine forretningsidéer til værdifulde produkter – hurtigt.
Home / Services  / Digital transformation

Digitalisering er på alles læber. Vi er eksperter i digital transformation og kan få dit digitaliseringsprojekt sikkert i mål.

Digital transformation og innovation er dit bedste kort, når du vil vinde nye markedsandele og langtidssikre din eksisterende forretning.  Teknologien og digitaliseringen udvikler sig meget hurtigt, og det giver dig dag for dag nye muligheder for at styrke din forretning og skabe nye ydelser og produkter.

På den måde, kan du imødekomme morgendagens kundebehov.  Det kan være svært at navigere rundt i de digitale muligheder på markedet, men det er vi, med en bred vifte af kompetencer, rigtig gode til.

Med en pragmatisk tilgang til digitalisering og digital transformation, hjælper vi din virksomhed med at komme foran konkurrenterne. Vores agile tilgang, dybe teknologiske indsigt og involvering af dine interessenter får os hurtigt fra idé til digitalt produkt.

Overordnet set handler digitaliseringen om, at genbesøge måden hvorpå dine kunder interagerer med din virksomhed, samt om at få mest ud af kombinationen mellem det du allerede har og det du kan opnå. På den måde kan vi gøre et ellers komplekst digitaliseringsprojekt meget konkret.

 “Vi skræddersyer projekter til de specifikke behov vores kunder har, men vi leverer også færdigt pakketerede løsninger. “

DET KAN VI GØRE FOR DIG MED DIGITAL TRANSFORMATION:

Concept Design

Hands-on Hackathon

Co-Creation

SOFTWARE SOM KONKURRENCEPARAMETER I VINDINDUSTRIEN

Ogin og Mjølner har med en kundedrevet tilgang til digital transformation skabt et prisbelønnet SCADA-system, der maksimerer vindturbiners oppetid og strømliner serviceprocessen.

Ogin er en innovativ amerikansk vindmølleproducent, der er fast besluttet på at transformere vindkraftindustrien gennem smart design og teknologi. Virksomheden blev præsenteret i det anerkendte magasin, Fast Company.

Agnete Horup
Senior User Experience Consultant

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Giv Agnete et kald!