Digitaliseringsrådgivning

Med udgangspunkt i din forretning, leverer vores kreative teknologer digitaliseringsrådgivning baseret på en unik diversitet.
Home / Services  / Digitaliseringsrådgivning

Teknologibaseret forretningsudvikling bliver til digitaliseringsrådgivning fordi vi kombinerer brugerforståelse, forretningsøje og teknologisk know-how.

Uanset om din forretning er en bank, et hospital eller en produktionsvirksomhed står du, ligesom resten af erhvervslivet, overfor at skulle digitalisere. Enten af lyst eller af nød. Det første er sjovest, men vi har erfaring med begge dele.

Disruption, innovation, digitalisering eller, som vi kan lide at kalde det, teknologibaseret forretningsudvikling eller digital forretningsudvikling står hos mange virksomhedsledere som en stor udfordring. Hvor skal du starte? Hvad har størst effekt og hvilken indflydelse har den teknologibaserede forretningsudvikling på resten af forretningen?

Det er gode spørgsmål som hver især fortjener et velfunderet svar.

Selvom det for mange virksomheder er helt nye digitale territorier der skal indtages, så findes der heldigvis allerede en masse erfaringer som vi og du kan læne dig op af, særligt når det handler om, hvordan vi griber udfordringen bedst an.

Der findes ligeså mange måder at tilgå digitaliseringen på som der findes virksomheder. Mange starter selv i det små, men finder hurtigt ud af at eksperthjælp er nødvendig. Med digitaliseringen står vi overfor en udvikling der griber ind i virksomheder på tværs af de traditionelle opdelinger vi kender.

Derfor opstår der hurtigt en masse spørgsmål som virksomheder i dag sjældent har kompetencer til selv at besvare.

 “Salg, produktion og drift skal i en digitaliseringsproces samarbejde på nye måder, der stiller krav til en fælles forståelse som kan være svær at opnå på egen hånd.”

MED VORES DIGITALISERINGSRÅDGIVNING FÅR DU:

Teknisk dybde, domæneforståelse og kundecentrering.

En komplet og forretningsfunderet vinkel på dine teknologiske potentialer.

Tydelig rådgivning med klare planer for det videre arbejde.

TEKNOLOGIBASERET FORRETNINGSUDVIKLING PÅ FORMEL

Det er komplekst at sætte forretningsudvikling på formel, og udfordringen bliver ikke mindre af at tilgangen er digital og teknologibaseret. Men med snart to års erfaring på området, har vi udarbejdet en tilpasningsdygtig proces og en række værktøjer, der hjælper dig til at gøre dine indledende tanker til konkrete og realiserbare digitale mål og sidst, men ikke mindst, til vækst.

Foruden processen og værktøjerne er det vigtigt for den teknologibaserede forretningsudvikling at du matches med de rette konsulenter. Hvad end du ønsker et projekthold, der kan klare hele processen fra vores kontor i Aarhus, eller du ønsker en teknologibaseret forretningsudvikler der kan supplere dit eksisterende team, er det alfa og omega at matchet passer. Vi har en bred vifte af eksperter med forskellige baggrunde der hver især står klar til at bringe sine kompetencer i spil for dig.

TÆNK STORT, START SMÅT

Du har måske selv gjort dig overvejelsen: “Hvordan sikrer jeg, at dette digitaliseringsprojekt ikke ender som en rapport i skuffen, men bliver levende og skaber de forandringer det lover?” Hvis du har, kan du ånde lettet op. Vores erfaring har vist os, at de mest effektive digitaliseringindsatser starter i det små, men rummer de store visioner.

Derfor har vi skabt vores ’idé til produkt’-proces. En flydende overgang mellem vores rådgivnings- og eksekveringskompetencer. Vi har et gennemprøvet katalog af veldefinerede delopgaver vi løser for dig – skridt for skridt.  Hvert skridt giver os større indsigt og tegner omridset af det endelige mål.

Vi glæder os til at rådgive dig og din virksomhed i arbejdet med digital og teknologibaseret forretningsudvikling. Med store ambitioner kan det være svært at overskue hvordan du kommer i mål. Lad os hjælpe dig med at tænke stort og starte småt.

Michael Heegaard
Director, Sales, Strategy & Partnerships

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores digitaliseringsrådgivning? Giv Michael et kald!