Embedded User Interface Development

Home / Services  / Embedded User Interface Development

Vind kundernes hjerte og markedsandele med embedded user interface development.

Grafiske brugergrænseflader, eller GUI’s (Graphical User Interfaces), er en voksende trend i hardwareindustrien. Og med god grund.

Ved at kombinere verdensklasse GUI design og softwarekompetencer med den rigtige hardware, kan du skabe en moderne, lækker og konkurrencedygtig brugeroplevelse. En unik vej til kundernes hjerte og nye markedsandele.

Vores GUI-hold ved hvordan. Vi konceptualiserer, designer og udvikler innovative og intuitive embedded applikationer, der får dit produkt til at skille sig ud fra mængden.

Moderne brugere forventer en smartphone-lignende oplevelse, når de interagerer med en embedded GUI.

Med os får du en state-of-the-art GUI til dit produkt, der er optimeret med hensyn til ydeevne og interaktionsmønstre, så du kan holde produktionsomkostningerne lave uden at gå på kompromis med slutbrugeroplevelsen.

Vores forskellige færdigheder muliggjorde opfindelsen af den revolutionerende GUI-framework, TouchGFX. Vi forstår, hvad det kræver at skabe avancerede GUI’s med maksimal ydeevne på energieffektiv hardware, og vi er klar til at hjælpe dig med at gøre det.

“Mjølner skabte state-of-the-art design og implementering af high-end grafik med maksimal ydeevne på vores energieffektive hardware display. Vi har en fantastisk grafisk brugeroplevelse på vores enhed – et produkt, der vil imponere vores kunder.”

– Jan Servaes, PsiControl, Product Manager

VORES EMBEDDED GUI-HOLD KAN HJÆLPE DIG MED:

User Experience

Vi sikrer dit produkts succes ved at sætte brugerne i centrum.

Interface Design

Designet er dit produkts ansigt og nøglen til produktets funktionalitet.

Embedded Software

Tag din hardware til det næste niveau med en embedded softwareapplikation.

Lasse Skov
Business Development Manager

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores embedded GUI services? Giv Lasse et kald.