End-to-end projekter

Et effektivt projektforløb med din forretning i centrum.
Home / Services  / End-to-end projekter

Hvad end du ønsker selv at holde tøjlerne eller at vi tager styringen, så håndterer vi dit it-projekt med overblik og skarpe fagligheder.

Software, digitalisering og it-projekter er præget af en række usikkerheder, for som oftest er det vi laver nyt, måske endda innovativt, og det ligger derfor i sagens natur, at vi har at gøre med en række ubekendte faktorer. Med mange års erfaring ved vi dog, hvordan vi håndterer dem og hvilke processer der skal til for at ingen faresignaler overses.

Effektiv it-projektledelse stiller store krav til en it-projektleder. It-projektledere skal være målbevidste generalister, der forstår både domæne, mennesker og teknik. Hos os er en it-projektleder både limen der får det hele til at hænge sammen og olien der holder maskinen kørende. Det handler netop om ledelse af it-projektet og ikke udvikling eller udarbejdelse af det.

It-projektlederen har fokus på projektets fremdrift, målsætninger og projektdeltagere og har som den fornemste opgave at rydde udfordringer for specialisterne af vejen, så arbejdet kan gå sin planlagte gang. Samtidig er det it-projektlederens rolle at holde styregruppen, beslutningstagere, leverandører og samarbejdspartnere informerede om det og kun det, der er relevant for dem at vide.

Overblikkets kunst er vores it-projektlederes største styrke. Og overblik i it-projekter kræver teknisk forståelse. Det har vores it-projektledere enten gennem uddannelser eller solid erfaring.

AGIL ELLER VANDFALD?

En kombineret og forretningstilpasset proces giver altid det bedste resultat.

Der findes mange skoler indenfor it-projektledelse. KANBAN, Scrum og PRINCE2 er bare et udpluk. VI har udarbejdet en projektmodel, der kombinerer styrkerne ved PRINCE2 og Scrum. Modellen bruger vi når vores kunder ikke selv har en fast model og vi tilpasser den selvfølgelig altid til til den kunde og opgave vi arbejder med.

En pointe vi mener er særlig vigtig for at kunne føre et effektivt it-projekt til dørs, er fokus på de individer der skal arbejde sammen om at få it-projektet til at lykkedes. Processer er gode og når disse kombineres med at have de dygtigste folk på holdet kontinuerligt, opstår den sande styrke. Her udmærker vi os ved, som en af Danmarks bedste it-arbejdspladser, at have lange og stabile ansættelser.

“Den rette projektmodel for dit it-projekt finder vi ikke i en lærebog eller en smukt udformet figur. Projektledelsen af dit it-projekt skal skræddersyes til din forretnings behov, teknikken vi bruger og menneskerne vi udvikler til. “

DIT NÆSTE IT-PROJEKT: MANAGED BY YOU ELLER MANAGED BY MJØLNER?

Du har sikkert, ligesom mange af vores kunder, en klar præference i forhold til, hvordan set-uppet skal være for dit it-projekt. Ønsker du selv at styre it-projektet, blot supplere med nogle ekspertkompetencer eller foretrækker du at vi klarer det hele med et projekt set-up på vores kontor i Aarhus?

Der er styrker og svagheder ved begge set-ups. Hos os kalder vi disse to yderpunkter Managed by You og Managed by Mjølner. Den helt korte version er, at du får størst fleksibilitet hvis du styrer slagets gang, til gengæld kræver det en del mere arbejde fra din side. På den anden side får du en masse ekstra viden og kompetencer med når vi har bolden, fordi vi på den måde kan involvere et bredere udsnit af vores eksperter.

Imellem de to yderpunkter ligger der selvsagt en række kombinationsmuligheder. Vi glæder os til at vælge det bedste set-up til dit it-projekt. Med store ambitioner kan det være svært at overskue hvordan du kommer i mål. Lad os hjælpe dig med at tænke stort og starte småt.

MED VORES END-TO-END PROJEKTER FÅR DU:

Den ansete Mjølner-kvalitet, når og hvor du har brug for den.

Kompetencer der matcher dit behov og skaber værdi fra dag ét.

Fleksibilitet og ekspertise til en konkurrencedygtig pris.

Peder Højmark Sylvestersen
Senior Director

Har du spørgsmål eller brug for mere information om vores projektledelsesservices? Giv Peder et kald.